Najdi forum

strije

lp!
Zanima me kako naj si odstranim strije, imam jih na straneh bokov, nekaj navpicnih belih crtic, dolzine priblizno 4 cm…!Pomaga kaksna krema?Ali kaj naj nardim?Nisem se rodila, tako da…hvala

Žal se strij ne da odstraniti z nobeno kremo. S časom zbledijo in so manj opazne, ampak ostale ti bodo….na žalost. Po moje je škoda vsakega tolarja za razne kreme proti strijam, ker ne pomagajo NIČ.

Probaj s kremo ACTION INTEGRALE VERGETURES od VICHY-ja… delno jih zmanjša, samo se moraš mazati okoli 3 mesece vsak dan… če se tega držiš je učinek viden… Dobiš jo v lekarni in stane malo manj kot 4000sit…

Ja, jaz tud mam to kremo od Vichy-a, pa se mi zdi, da so kr zginle. Ne vem, al je to zato, ker tak hočem videt, al pa jih res ni več. Mažem pa si resnično vsak dan. No, 3x si nisem

Strije ti ostanjo za vedno in se jih z raznimi kremami ne da odstranit. Edini način je odstranitev z operacijo. Mislim, da odstranjujejo strije z laserjem.

ria!
povej kaj več o tem laserskem odstranjevanju – kje, kako, bla bla
hvala!

Sama imam strije na prsih in mi je najprej zdravnica napisala recept za ognjičevo kremo, ki je malo ublažila in nasploh pomaga. če se s čim mažeš da jih še preprečiš. Sedaj pa babica dela ognjičevo kremo, ki mi še bolj pomaga.Sedaj pa vem, da že kar veliko ljudi dela ognjičevo kremo, malo se pozanimaj.

Poseg opravlja Dr. Fabjan iz Kranja. Prav velik o tem ne vem. Če te zanima bo najbolje, da pokličeš na kliniko in ti bodo rade volje razložili.

klicala sem dr. Fabjana v Kranj in je rekel, da je to dezinformacija, bla bla
da oni nikoli niso in še vedno NE opravljajo posegov proti strijam 🙁
jaz jih imam res ful, pa nisem debela, sploh je čist kul moja postava, ampak imam notranji del stegen ČISTO postrijan, Pa boke, pa od kolen navzdol (od zadaj). Ful grdo! 🙂 ok, ognjičeva torej, da malce ublaži? bom probala! Hvala

Ojla! Tudi jaz imam strije in me zanima, če ste morda opazile oglas (za Esteski center) v Delu, kjer med drugim piše: “odstranjevanje keloidov, strij, brazgotin…” Center se nahaja v Domžalah, tel.: 01/7212-171 in 041/757-708. Ali ima katera izkušnje s tem centrom? Hvala, Maja

New Report

Close