Najdi forum

Strije!!??

Imam strije (vglavnem so ze bele barve) po zadnjici, stegnih in celo po kolenih. Hujšam in redim se ne. Tako telesno tezo imam ze vsaj 5 let. Verjetno imam res tako slabo podkozje, ker mi se vedno nastajajo. Kaj bo sele v nosecnosti? Kreme proti strijam mi prav nic ne pomagajo. Kolegica mi je povedala, da obstaja kozmeticni salon v katerem ti strije odpravijo za cca. 250.000 SIT. Baje ti obnovijo kolagen v podkožju. Je to sploh mogoce? Kaj menite vi? Kaj naj naredim?Obstaja kakšna druga alternativa?

Lep pozdrav,
Mladenka

Kolikor jaz vem strij ni mogoče odstraniti, o kozmetičnim posegom jih lahko le nekoliko “zabrišejo”, vendar se glede na ceno ne izplača.
Strije z leti postanejo tudi manj vidne, pa če hodiš še malo v solarij se jih vidi še manj.
Ni ravno najboljša rešitev, vendar zaenkrat ni prave rešitve.
Počakajmo še malo pa upam, da bodo tudi na tem področju kaj odkrili.

Pa ne drži tisto o solariju, solarij in sonce strije še bolj poudarita.

Enkrat so tu omenjali neko kremo od Vichija ampak se ne spomnim za katero jo šlo. Naj katera javi, če se spomni. Ta krema naj bi malo oblažila stanje.

ACTION INTEGRALE VERGETURES —— krema od Vichija za strije…
potrebno se je mazati najmanj 3 mesece vsak dan…

Upam, da ne verjamete da krema od Vichija zaleže. Sama sem jo uporabljala več kot 2 leti!!!

strij se ne boš znebila nikoli!!!!! Lahko jih omiliš na način kot je masaža, da zopet prekrvaviš kožo in se bo malo napela, strij pa ne boš izničila, ker je to razpokana koža. Škoda vsakega denarja, ker se razpokane kože ne da popraviti v kozmetičnih salonih.

Hvala za odgovore!

Skoda, da se res ne da znebiti teh nadleznih razpok.

New Report

Close