Najdi forum

Splash Forum Koronavirus STRINJAM SE, DA JE CEPILNI POTNI LIST ENAKO KOT RUMENA ZVEZDA

STRINJAM SE, DA JE CEPILNI POTNI LIST ENAKO KOT RUMENA ZVEZDA

Kaj sem jaz storil? Hja… Ne veliko. Nekaj prijaznih gest, reorganiziral družinsko dinamiko oz. smo jo skupaj, da smo iz t.i. nove realnosti lahko iztisnili tudi kako novo kakovost, reorganiziral firmo, da smo živi kljub koroni in tako še vedno zagotavljamo potrebna sredstva za delovanje zdravstvenega sistema… Nič posebnega, pač tisto, kar odgovoren posameznik stori, zato da nek team, katerega del je, more uspeti. Vedno znova ugotavljam, kako presneto fatalistično nastopate. A golmana po nogometni tekmi tudi sprašujete, koliko golov je dal med igro?
[/quote]
Vse našteto si storil zase in za družino, tako kot vsi mi. Zakaj čutiš potrebo, da bi se ti tujci zahvaljevi za storjeno.? Jaz te potrebe nimam, vse kar storim storim v prvi vrsti zase in za svoje. Za druge me ne briga. Vsak naj za svoje zdravje skrbi sam. A je to na pohodu nek nov kovid kult-castite me, bodite mi hvaležni ker vse to delam za vas.?… Ne prjatu vse to delaš zase in ne za nas.

Govno nagnusno. Točno zaradi takih kot si ti, je Hitlerju uspelo v krematorijih skuriti na milijone Judov. Takle nagravžni psihopatski gnoj je samo za pred steno postavit. Kdor ima tako “razmišljanje”, ga nikoli ne spremeni.
[/quote]

Še par mesecev nazaj so antimaskarji te iste besede govorili maskarjem. Hint hint

Vse našteto si storil zase in za družino, tako kot vsi mi. Zakaj čutiš potrebo, da bi se ti tujci zahvaljevi za storjeno.? Jaz te potrebe nimam, vse kar storim storim v prvi vrsti zase in za svoje. Za druge me ne briga. Vsak naj za svoje zdravje skrbi sam. A je to na pohodu nek nov kovid kult-castite me, bodite mi hvaležni ker vse to delam za vas.?… Ne prjatu vse to delaš zase in ne za nas.
[/quote]

Zapisal sem: bi se mogli, ni pa nujno potrebno. Ne gre za mene ali tebe. Gre za tistega, ki se zave lastnega privilegija in izrazi hvaležnost zanj. Osnove ljubezni do sebe.

Vztrajaj! .

[/quote]

Mary…zakaj čuti potrebo, da bi se mu zahvaljevali?!
Ker čuti in verjame, da je nekaj več, mnogo več od ostalih.
Meni, da ima pravico trkati na vest.
Temu se sicer tudi reče čustveno izsiljevanje, kar je tudi oblika manipulacije.
Ne ravno pohvalna lastnost.

Zapisal sem: bi se mogli, ni pa nujno potrebno. Ne gre za mene ali tebe. Gre za tistega, ki se zave lastnega privilegija in izrazi hvaležnost zanj. Osnove ljubezni do sebe.
[/quote]
In zakaj točno bi se morala jaz zahvaliti tebi, kaj točno si ti storil zame.?

Mary…zakaj čuti potrebo, da bi se mu zahvaljevali?!
Ker čuti in verjame, da je nekaj več, mnogo več od ostalih.
Meni, da ima pravico trkati na vest.
Temu se sicer tudi reče čustveno izsiljevanje, kar je tudi oblika manipulacije.
Ne ravno pohvalna lastnost.
[/quote]
Seveda manipulira, zato sem ga vprašala če je to nek nov korona kult.? Ker kulti delujejo na ta način-zaradi mene ste zdravi, zaradi mene vas ima bog rad, zaradi mene niste lačni in ne žejni, vse to imate zaradi mene zato ste mi dolžni hvaležnost…in podobna jajca. 🙂
Zakaj za vraga naj bi se mu neki xy tujci zahvaljeval ker je on delal zase in svojo dobrobit.?

In zakaj točno bi se morala jaz zahvaliti tebi, kaj točno si ti storil zame.?
[/quote]

Če že čutiš takšno nujo, da moraš, potem verjetno poznaš tudi razlog za to. Jaz bi mogel našteti nekaj možnih razlogov, zakaj bi ti mogla biti meni hvaležna, z nimam nobenih pričakovanj, da bi morala. 🤦

Vztrajaj! .

Če že čutiš takšno nujo, da moraš, potem verjetno poznaš tudi razlog za to. Jaz bi mogel našteti nekaj možnih razlogov, zakaj bi ti mogla biti meni hvaležna, z nimam nobenih pričakovanj, da bi morala. 🤦
[/quote]
Ne nobene nuje ne čutim, obratno sprašujem te kaj si ti storil zame, da bi ti morala biti hvaležna ali kdorkoli drug (razen tistih ki so dejansko imeli ali imajo kaj od tebe)
Daj da slišim no :))

[/quote]
A še ne veš tega, da zaradi kompleksov bolestno teži k pozornosti in poveličevanju njegovega ega ?
To je menda že vsakemu jasno, ki bere zgodbice tu gor.

Ne nobene nuje ne čutim, obratno sprašujem te kaj si ti storil zame, da bi ti morala biti hvaležna ali kdorkoli drug (razen tistih ki so dejansko imeli ali imajo kaj od tebe)
Daj da slišim no :))
[/quote]

Pojma nimam, zakaj bi ti karkoli morala v odnosu do mene. Vse, kar ti lahko zagotovim je, da jaz ne gojim nikakršnih pričakovanj do tebe.

Vztrajaj! .

Pojma nimam, zakaj bi ti karkoli morala v odnosu do mene. Vse, kar ti lahko zagotovim je, da jaz ne gojim nikakršnih pričakovanj do tebe.
[/quote]
Logično da ne, saj jih tudi ne moreš, ne do mene ne do drugih, ki smo ti popolni tujci. Kje si sploh dobil idejo, da bi ti morali biti za karkoli hvaležni (sploh glede zdravja) in ti vsaj hvala reči. Hvala za kaj točno.?

Logično da ne, saj jih tudi ne moreš, ne do mene ne do drugih, ki smo ti popolni tujci. Kje si sploh dobil idejo, da bi ti morali biti za karkoli hvaležni (sploh glede zdravja) in ti vsaj hvala reči. Hvala za kaj točno.?
[/quote]

To idejo si dobila izključno ti, zato si tudi edina, ki morda more pojasniti, kako se ti je porajala. Po pravici povedano, sploh ne razumem, zakaj trmariš in cepetaš. 🙄

Vztrajaj! .

uresničena ” teorija zarote”. Segregacija, diskriminacija v vsem svojem blišču. Nacizem in fašizem. Najprej Izrael, sedaj Nemčija. Kmalu pri nas.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/v-nemciji-imajo-cepljeni-odslej-vec-pravic-od-necepljenih/579573

To idejo si dobila izključno ti, zato si tudi edina, ki morda more pojasniti, kako se ti je porajala. Po pravici povedano, sploh ne razumem, zakaj trmariš in cepetaš. 🙄
[/quote]
Se dobro da ne brišejo pogovorov ker potem bi ti mogoče še uspelo koga prepričati, da je tvoja ideja v resnici moja :)) tako pa…seveda si vse to rekel, pojdi na prejšnjo stran tam imaš vse črno na belem. In ne, nihče ti ne bo hvaležen ker ti nima zakaj bit. Nič ti nisi storil za druge, vse si storil izključno zase. Ne pričakuj da se ti bojo ljudje zahvaljeval za prazen nič. Pozabi… pa tudi če je tvoj ego velik kot slon tega žal ne boš dočakal, da bi ti bili hvaležni za nič.

Pa poglejva, kaj sem jaz napisal. Kot se ti je zapisalo… še dobro da se da prebrati, kaj sem jaz zapisal, sicer bi ti mogoče še uspelo koga prepričati, da je tvoja ideja v resnici moja.

Vztrajaj! .

Itak. Psihopati komaj čakajo, da realizirajo svoje mokre fašistične sanje.

To je zdrava kmečka pamet. Tako. Vse se vrača, vse se plača.

Še par mesecev nazaj so antimaskarji te iste besede govorili maskarjem. Hint hint
[/quote]

In seveda se ob ta moj komentar nihče ne bo obregnil, ker je čista resnica, ohranjena v zapisih na forumu. 😀 Komaj čakam, da vam začnem metat v obraz vse vaše pretekle nebuloze. In vam jih bom. Eno za drugo. Vse doker ne boste čisto majčkeni.

V bistvu imaš na nek način prav. Ljudje se cepijo/cepimo, testiramo, dokazujemo tako ali drugače da nismo kužni… In vse to zaradi peščice egocentrikov, ki so brez odgovornosti do drugih in jim je težko pomisliti: kaj lahko jaz kot posameznik storim za skupno dobro? Večina nastrada zaradi peščice posameznikov z večvrednostnim kompleksom, kot ponavadi.
[/quote]
Res je vecina nastrada zaradi posameznikov z vecvrednostnim kompleksom, oz. bi se lahko reklo temu ze kar kompleks boga, vsemogocnosti. Debilov, ki menijo, da bodo premagali virus. LOL. Ukrepi v nicemer ne scitijo nikogar pred virusi. Virus lahko premagamo le tako, da zivimo z njim normalno kot smo pred letom 2020.
Kar naenkrat je zaradi prehladnega virusa vse zapustila pamet in ponaljajo nauceno kot papige brez vsakrsnega razmisleka

Res je vecina nastrada zaradi posameznikov z vecvrednostnim kompleksom, oz. bi se lahko reklo temu ze kar kompleks boga, vsemogocnosti. Debilov, ki menijo, da bodo premagali virus. LOL. Ukrepi v nicemer ne scitijo nikogar pred virusi. Virus lahko premagamo le tako, da zivimo z njim normalno kot smo pred letom 2020.
Kar naenkrat je zaradi prehladnega virusa vse zapustila pamet in ponaljajo nauceno kot papige brez vsakrsnega razmisleka
[/quote]
Res je.

https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/kako-bodo-gostinci-preverjali-ustrezna-potrdila-gostov-za-strezbo-v-notranjosti-lokalov/579693

Smrt fašizmu.

New Report

Close