Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek striptiz klub? je katera bila?

striptiz klub? je katera bila?

Ne vem zakaj me mika v striptiz klub. Ženske me ne mikajo, rada bi pa svojega kam peljala, da bi bilo malo erotično. Pa še mene zanima kako zgleda. Razen enkrat na moškem striptizu (no, ja) tega še nisem videla.

Je katera od vas že bila v striptiz klubu, kako je, kaj se dela in ali je (razen striptizet) kaj žensk? je pa je kak dober? Res nimam pojma, ampak sem si zamislila, da bi enkrat moža presenetila in bi šla skupaj tja, da naju ta “seks v zraku” malo narajca. Ali imate kake druge ideje kam bi ga peljala (pa ne svinger varianta, to naju ne mika)?

Bila večkrat, včasih z družbo, včasih pri moji najboljši prijateljici, ki svoj čas stregla v takšnem klubu…. Saj ne vem, ampak jaz ne vidim tam nič kaj tako erotičnega, za par…. V nekatere klube te niti ne spustijo, ampak imajo vstop samo moški…. Ne vem, morda me tudi zato ne mika, ker sem bila velikokrat, ampak za večer v dvoje mi ne paše ravno striptiz klub. Tam je kup potrebnih samskih dedcev, ki se jim cedijo sline nad nagimi babami….

lp,

N.

Kaj pa če bi poskusila kakšen swinger klub, magari v Avstriji (veliko se jih vozi kar v Avstrijo …) ? Saj lahko v začetku zgolj gledata oz. sta samo medebojno aktivna, in če vama ustreza, gresta naslednjič malce dlje … hočem reči, da ni potrebno riniti v klasičen striptis bar, saj so v teh swinger klubih ljudje precej bolj odprte glave 🙂 in sproščeni.

tudi jaz bila lani z mojim…..sem bila edina ženska – razen striptizet – v lokalu…so me najprej malo čudno gledal uni tipi…ker so mislili najbrž, da sem ena izmed njih….no…pa se kmal nehal ukvarjat z nama….sva spila dve pijački…mal gledala ženske ki plešejo…mal komentirala…..in potem lepo šla domov…kjer sva imela svoj striptiz šov..:)))….

Aja, spregledal tisto v oklepaju, da ne maraš swinger klubov. Hmm, ena varianta je tudi, da se vas več zmeni in naročite striptizeto na dom :-), pa ne bo pijanih pogledov potrebnih neznancev, heh.

Ma te klube imaš po Ljubuljani proti Gorenjski in Mariboru. Pač punce plešejo lahko se vsedejo nate in plačaš zasoljeno ceno. Drugače je pa lokal kot lokal odvisno na kakšne modele naletiš notri. Če pa želiš se pa lahko še zmeniš, da kakšno k sebi domov povabita;-)

Jaz sem bila na Tajskem, pa ni bilo nič posebnega… pa še pol striptizet je bilo itak unih tapredelanih, tko da??? nekak me ne mika it k nam gledat striptiza

midva z možem sva bila enkrat na morju. so bile 3 striptizete in 1 striper (moški). ni pa bil to strip klub, ampak diskoteka, kjer so imeli ob polnoči 1 uro striptiza, slučajno tisto noč. ljudi je bilo vseh vrst, starejših, mlajših, moških žensk. nobeden se ni v nikogar vtikal in noben ni nikomur težil. vsaj, da bi jaz opazla, ne. ma, striperji so razturali in razrajcali. midva sva šla direkt po šovu v kamp, pa v šotor… meni je bilo všeč, tako malo za firbec, malo za rajc. zanimivo. je pa res, da če bi to gledala večkrat, ne bi bilo zanimivo. moj nasvet: poskusita, ampak naj bo vsaj eden od striperjev moški!

meni tudi ni. ne moški, ne ženski. moški v bistvu še manj, ker mi mal pedersko deluje.

ne se zdej obešat na to, ker ne vem katero besedo drugače uporabit.

Pojdita v Escape zadaj za Ortobarem. Vzstopnine ni, pijača je malo dražja ampak itak ne greš tja vsak dan. Punce so v redu, plešejo ob štandi do tangic. Potem jo povabita oz. jo on povabi (mislim, da dva ne smeta) v separe, ki je včasih stal 5000 sit in tam se punca sleče do konca za dve pesmi. Ti ga lepo počakaj zunaj, ko se bo vrnil bo imel trde hlače in bo v obraz rdeč 😉 kar pomeni, da lahko gresta domov na vročo odisejo… 😉 NE hodita pa v Double 6 ali v Tanga v Črnučah, ker bosta razočarana.

Mi smo se tudi enkrat znašli v enem lokalu, kjer so se umetnice zvijale po drog. Bila sva midva in še en par. Meni je bilo kul, sploh ker prej še nisem nikoli videla tega v živo pa še striptizeta se je ves čas posebno posvečala ženskemu delu naše družbe (bili sva edini ženski v lokalu) Mojemu je tudi bilo v redu. Problem je bil pri paru, ki je bil z nama: skregala sta se na mrtvo, ker je on izpadel prevelik poznavalec tovrstnih šovov, ona pa ni imela pojma, da tip izgleda večkrat obšče takšno “predstavo”……pa šp pobudnica, da obiščemo tisti lokal je bila…..

lp

Jaz sem bila v Pattayi, na Tajskem. Prvič v življenju in sem bila kar malo “šokirana”, v klubu sta bila dva dela, v katerem so plesale striptizete, nekatere gole, nekatere še ne, lahko si jih otipaval, seveda to tudi plačal, imeli so tudi table dance in to direkt za mojim hrbtom, tako da sem se enkrat slučajno obrnila in sem videla striptizeti direkt gor do madeljev… V klubu je bila tudi kletka, v kateri so se vsake 10 minut zamenjale, po pet naenkrat jih je plesalo tam notri in so se čisto gole zvijale ob rešetkah.
Kaj pa vem, dekleta so bila zelo lepa, nekatera prav unikatna, ali s tatujem, ali s pričesko, ali s silikoni. Zares postavna in natrenirana telesa, ne pa neke uvele Ukrajinke ;)))
Drugače je bil obisk tega kluba res noro doživetje,
ki pa ga je kar dosti pokvaril pogled na debele in neatraktivne stare ate, ki na Tajsko hodijo na seks in se u iber slinijo ob pogledu na mične Tajkice.

No no uvele Ukrajinke pripelji Tajce sem boš videla kako uvele se bodo zdele njim. Imam ogromno Tajskih prijateljev in za Tajce so blonde z belo kožo kot za evropejce tajke eksotične. Smo bili mi tudi v klubu na Tajskem in tam je tajka dala v muco tri pink ponk žogice in ciljala v kozarec vse zadela;-). Se pa res naši night klubi ne morejo primerjati s tujino, ker smo pač majhen trg. Imaš pa ogromno v teh nigt klubov na Tajskem moških transvestitov in vprašanje če tisti silikoni niso bili moški;-) Na Tajskem je tudi izredno poceni operacija za spreminjanje spolov. Na Tajskem je zančilno, da so moški lepši od ženskih predstavnic v teh night clubih seveda popravljani na žensko verianto. Zato je presenečenje za moške tam lahko izredno šokantno. Vsaj en Nemec je tam skoraj znorel in jokal, ko je ugotovil, da je bila lepa Tajka moški;-)

Od pink ponk showa sem tudi jaz slišala, ampak se mi ne gleda teh zadev, imaš pa prav, veliko je transeksualcev, veliko zares lepih transeksualcev, izbirajo tudi svojo miss, ki se ji reče Miss Tiffany. Saj res težko razločiš, ali je ženska ali moški, vsekakor pa so lepi, pa kar koli že so ;))

Sem bil na Tajskem v 2 klubih pa vem, da ne grem v nobenega več. Kot prvo mi niso všeč ženski obrazi, kitajci nasploh, prej so podobni marsovcem. Mulatke, črne in zelene so še slabše, tudi konstitucije teles so revne. Beda skratka.

je z mano narobe ker še nisem bila na striptizu na tajskem?

Jaz delam v njem.

Pleses, strezes?

Ja.

🙂

Lastnica sem.

Lahko greva fukat ne da bi tvoj mož izvedel

New Report

Close