Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka striptizer

striptizer

Oj
Prijeteljici pripravljamo dekliščino.
Lepo prosim za kako idejo…
Priporočate kakega striptizerja…?
LP
Hvala!

jaz bi bila zelo užaljena če bi mi ga zrihtali, prepričajte se če ga res hoče, če ja potem ok, drugače pa raje ne. raje jo odpelte u kako diskoteko ali bar bo ceneje in bolj bo vesela

Jaz bi tudi najprej pri njej malo poizvedela, če bi ji bil striptiz všeč. Meni vem, da ne bi bil.

Preverite, da se boste na dekliščini zabavale in ne jezile.

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Vsekakor se najprej prepričajte, če si to želi. Ene so pač malo zategle glede tega. Jaz ne :-)))
Jaz sem pred letom prijateljici (ki je striptizerja kar zahtevala, hehe) zrihtala Rickya in lahko povem samo dobro. Zna naredit super žur, ni nič vulgarnega, skratka prava popestritev. Zelo priporočam!

isce se nasvet o izbiri striptizerja ne pa ali ga njena prijateljica hoce ali ne 🙄

Prosi pa tudi za kako idejo. No, ideja je bila, nej najprej vpraša, če bi bil sploh primeren. Jaz vem, da bom striptizerja in kolegice pred vrata postavila, če se mi bo prikazal na moji dekliščini.

Živijo punce!

Tudi jaz sem se poleti poročila in seveda imela dekliščino…verjetno kar najboljši žur mojega življenja.
Vedela sem, da mi punce nekaj pripravljajo…seveda pa ne kaj?!….Nikoli nisem bila fenica striperjev…tud slučajno ne…čeprav pa vse punce vedo, da sem za dobre štose in fore, ki so v mejah normale.
Ves teden pred dekliščino sem jih zezala – koga bodo pripeljale, pa naj se ne zaj… z mano itd….

In na dan moje dekliščine, po tem ko smo že nekaj spile, ko sem dala čes že vsa vprašanja s seveda napačnimi odgovori, ko sem si že sešila poročno obleko itd…me posedijo na stol, zavežejo oči…dajo gor muziko…mi odvežejo oči…in pred mano RICKY….sem misnla da me bo kap.
Ampak nisem prav zategnjena glede tega…sem se seveda hitro poklopila z njim….
IN PUNCE….to je bil tak žur tistih 45 min, ko je bil pri nas…da adijo!!!….Nastop, muzika, šov…fantastično.
V celem nastopu mi 1x ni bilo neprijetno – vseskozi je poleg mene vključeval punce…skoz je bila kaka z mano”na stolu v sredini”…plesal je zame ja…ampak naredil je cel party za nas…punce so kričale (od unih, ki so ” zategnjene” , do unih prostaških)…vse so ble čist out….

So mi pa potem povedale, da so želele striperja, ki obvlada – takega, ki obvlada šov….tudi če stane več.
Resnično se me ni 1x dotaknil na intimnih delih, 1x ni bilo nobeni nerodno…tudi njegov striptiz je okusen in primeren….
Čeprav sem drugače zelo tradicionalna in konzervativna…..nebi tudi ene stvari na svoji dekliščini spremenila…..Ricky je zakon 😉

Uživajte……jaz bi še enkrat 😉

New Report

Close