Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek STRIŽENJE

STRIŽENJE

hm, to je pa res. a je kje na netu objavljena tiralica za tabo, da grem pogledat in ocenim stopnjo tvoje žgečkljivosti? 😉
aja, kje pa si najbolj občutljiv?

no, če gre tolk na easy, potem pa prosim kar fotko dveh legend, pa zad podpis :)))) … hihi, jih zbiram, sam nimam še nobene (razen posterjev iz Frke in Smrklje, ha ha ha)…….. ;))))))))))))

Kaj misliš

Stephen King ;))))))))))

ne vem, moram fotko videt……….. no, se mi dozdeva, sam si ne upam tle napisat……. ;))

Čist v okviru tvojih let ;o)))))))))))))

Tut prav

hehe, Seba, teoretično.
A verjameš na besedo, a bi ti slučajno šel preverjat :-))????

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pussy

Dokler ne vidim, ne verjamem

ja..ampak Mačje pokopališče nisem jest napisala:-))
Grozna sn pa glih en tolk:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

seba, ti ne boš daleč prišel, ker ženskam NIČ ne verjameš !!!
to je šiba božja za moškega…taka nezaupljivost !

Oooooooooooooooooooo, Mačje pokopališče ????????
Ena buljši stvari, ki sem ji kdajkoli prebrala … krimič ku krimič, bela cesta ! Da te kar lulat od strahu !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ta legenda NI iz naših krajev, ampak ga bom za eno urco uvozila iz Lj.

Al si ko Sinead O Connor – Nothing compares to you

Mater ti ………. izkoristi to uro, sej veš, kako to gre. Včasih smo izkoristile pet minut, ne le uro, bela cesta …….. dej, dej, go, go ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

mar skorej celga S. Kinga na knjižni polici..Mi je bil svoj čas zlo dobr:-))
Zdej mam pa raje J. Grishama….

Saj veš……moške je treba menjat…kot olje v avtomobilu :-)))))))))))

A ti men verameš da imam 6cm dolgega ;o))))))))))

doggy

O kom to govorimo

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

skorej taka!!

Samo jest sn glih ene 0, 002 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj lepa kot ona “!!!

Pa pojem ne glih tko fajn, no….

PUSSY

Tolk je imel naš sosedov mulček dolgega, ko je bil star 4 leta in to takrat, ko ga je lulat tiščalo ………. (aja, kwa je blo že to, da je blo tako dolgo ????)

No, za ponucat si ;o)))))))))))))))))))))))))))

a v tem trenutku?
No, ja…če si v službi je nekako tolk veliko tisto zadevšče :-)))
če bi šel pa z menoj na kufe..hahaha..bi pa mogu enga vzet s sabo, da bi ti ga nosu, hahahahaha

New Report

Close