Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek STRIŽENJE

STRIŽENJE

a jo imaš? 😉

Neeeeeeee, napak. Bi ga kar TI ;o))))))))))))))))))

mal bo nerodn, ker ga bom morala po izkoriščanju še v Lj. nazaj peljat:-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Mariči, zakaj misliš da sem na moje mednožje pomislu

hvala za kompliment 🙂
a ti pa že dobivaš Vzajemno? 😉

o moji današnji legendi..o moškemu, ki mi bo verjetno prvič, zadnjič in nikoli več prišel v roke :-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Imam, TEBE: PUSSY

ojej, ojej…ta legenda bo bolj iz društva upokojencev, hahahaha.

Najbrž ima ime, a ne?

ne še

haha
ja, Seba, jest sem samo ena uboga ženska, nemočna in nimam jaz ramena ukrojena za prenašanje težkih tovorov:-)))

Sej ti to ne bo težko, meni verjemi, kuga pa je tistih par kilometrov, ne ga biksat, Stephi; zapomni si tole: priložnost zamujena, ne vrne se nobena, minuta zamujena, ne vrne se nobena, želja pogašena, ne vrne se …ops, to pa ne bo držalo, to pa nau k’r tako šlo naprej … ampak vseeno, ne zamudi …. he,he, he, (bolj zase kot tebi) zadnejga avtobusa !!! Vlak gre bolj počasi in kasneje pride in še zamude ima!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mačje pokopališče je legenda, jih ima pa še enih par dobrih, ti pa sploh! :)))

Sej to vse pravite. Pol pa k je treba je pa en premal

seveda..ampak ime ne morem tukaj gor dat, ker ga vsi poznajo….

žal :-(((((

če bi mel mail, ti ga tam povem, drgač pa ne morem:-((((((

evo, da nisem: wooof, woooof

Ker moški sam o tem mislite, o centimetrih, o katerih nam lažete, pa o … ja, na kuga sem pa jest mislila? Misliš, da na mednožje? Ne ga biksat, jest sem imela v mislih čist neki druzga. Tale fantiček je imel 6 cm dolg …………

kornet v rokah, prej ko ga je začel ……………….

lizat pa gristi !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

a Ciciban še obstaja?

Jest pa na jezik, nos kocine

teži me več stvari Seba.
predvsem me pa teži to, da se me moški enostavno bojijo.,.,…
Martini Krpani so pa že vsi pokojni:-)))

Zame si

Ne vem, sem prestar za to

A ga rabiš?

mam

neč zato, itak je zelo malo res dobrih res mladih legend! 😉
sem pripravljena na vse 😉

česa

New Report

Close