Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek STRIŽENJE

STRIŽENJE

no ja, se mi je zareklo.. a tebi se ne nikoli?

vse v enem?
a pride tudi humor in križanke notr?

tut

lovi me pa boš vidla

sebe, dej no, dej no!
bod mal bel mehak.
s teboj se še kregat ne da !!!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

pa dons poročilo :

je randi uspel pa
legenda adkrita,
ino frizura stoji?

se pardoniram če sm spet mim usekala:)

ja…randi je zelo lepo uspel.
Bil je še bolj prijeten kot sem mislila prej.
Res, pravi moški. Da o tem, da me je zelo prevzel njegov glas, raje ne govorim.
Potem njegova iskrivost, pronicljivost, odločnost, izjemnost pri podajanju svojega razmišljanja….
Najbolj mi je bila všeč njegova trma. Da vztraja pri svojem mišljenju že toliko in toliko desetletij.
hehehe, v frizuro ga nisem mela časa gledat. ima pa zelo lepe roke, zelo prijazne oči. Pa neverjetno mladosten se mi je zdel, ne glede na to, da je vsaj 30 let starejši od mene.
pa izjemen sogovornik.
Hehehe, ne me več izzivat, drgač bom o tem pisala še naslednjih nekaj dni.-)))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ti je bilo kaj hudoooooo vroče spodaj ;o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sej nisem sedela pod mizo:-))))

mela sem pa rdeče lise po vratu…hehehe..mal od vročine-notranje_))
mal pa od treme…

ampak se ni videlo:-))
še on tega ni porajtal:-))

te je kuhal spodi a hahahahahahahahahaha

SEBA!
ni me kuhal, ker je že vse vrel:-)))

in, si kej ukrenila

ergo si se mela fajn, frizura gori
al pa doli ne de:)

škrat nejma cajt črev brat pa rabi kratk pa jedrnat:))))))))

New Report

Close