Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Strižnik

Strižnik

Zdaj ko sem malo pregledala ponudbo, sem itak tako zgubljena (zožala na enega Philipsa in enega Wahla), da bi najraje partnerju rekla, naj gre in izbere namesto mene… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zdaj ko sem malo pregledala ponudbo, sem itak tako zgubljena (zožala na enega Philipsa in enega Wahla), da bi najraje partnerju rekla …DA Naj Obišče Frizreja :))))

Popravek:
…..da naj obišče frizerja….:)

Ja, ja, nazadnje, ko je bil pri frizerju (prijatelju), se je nekam sumljivo prismejal domov… Nema! 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Imam philips, kupljen leta 2000! Še vedno dela… trkam…
V priboru sta dva nastavka za dolžino, ščetka za čiščenje, glavnik, res fine škarje , VHS kaseta 😀 .. takrat je stal 9.455 SIT 🙂 nikoli mazan, serviseran, striže pa 3 glave. Za brado pa ni nastavka.

Za te male aparate je philips top. Kupljen likalnik na paro lika že 15 let

A??? Mi je vse jasno!
N E M A! :)))

🙂
Kje je bil kupljen star aparat, sem napisala zaradi znamke – pri nas je v trgovinah nisem zasledila (ne vem, ce ni celo hisna blagovna znamka Metroja), zdajsnjega prodajajo povsod, zato nisem pisala trgovine …
[/quote]

no to je to o tebi – si šlampasta in tipkaš nepotrebnosti

Ne bo!
[/quote]
Pa bo!! ker je to tema MONa in ker išče Senza ☺

Pa bo!! ker je to tema MONa in ker išče Senza ☺
[/quote]
Odsvetujem. Sem kupila, pa ni OK. Stran vržen denar.

Kaj imate vse tipe, ki imajo lase porezane s strižniki? Moj ima tako lepe in goste lase, da mu niti pod razno ne pustim, da bi se igral z mašinco. Samo (dober) frizer ti iz gostih in močnih las naredi lepo obliko frizure.

Odsvetujem. Sem kupila, pa ni OK. Stran vržen denar.
[/quote]
napača!!!
za trgovca je bil denar koristen … za tepa pa samo slaba izkšnja. ..
btw: je.bi se s takimi nakupi v anus.

Wahl je ikona v svetu strižnikov, ameriški proizvajalec bo drugo leto praznoval stoto obletnico izdelovanja strižnikov, to so dejansko špica strižniki v svetu, ostali jih posnemajo. Naslednji bi lahko bil nemški Moser. Razne vsem znane firme, ki izdelujejo kar vse po vrsti, so bolj tako tako (lahko so glasni, cukajo, hitro se pregrejejo in zato izugbljajo moč). Tudi večina frizerjev na svetu gre na Wahl. Tako da moj glas gre za Wahl, pa ne kupovat teh za 20 eur, 50+ se kar splača dat in je mir nekaj let. Za lažje oblikovanje prehodov in res kratko striženje bodite pozorni, da ima pri strani clipper oz. ročko za odpiranje in zapiranje rezil. Kabel ali baterija, kakorkoli kdo želi. Cenejši baterijci znajo postopoma izgubljati moč, se pravi, če ima čas delovanja 30 min in da ti od 15. minute naprej zmanjšuje moč ni glih fino, potem si spet na kablu. Pri dosti proizvajalcih so zdaj “in” kermična rezila, ampak tle ostrina ni za dolgo. Na youtube je cel kup testov, tudi kako se potem rezila čisti in maže z oljem. Dosti strižnikov ima pri strani gumb za vrtet z izvijačem, tukaj se nastavlja frekvenco moči motorja (nastavi se nekje na sredi, da je prava glasnost. Če je popolnoma tiho ne reže nič, če razbija naglas kot traktor je preveč in tudi vibrira). Evo to je to.

Seveda so še rakete kot je Oster, Andis ..ampak tega se za doma nima haha. Veselo fušanje;)

New Report

Close