Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Štrleče obrvi in eyebrow ironing

Štrleče obrvi in eyebrow ironing

Pozdravljeni,
zanima me, če je kdo že imel izkušnjo z “ravnanjem” obrvi (eyebrow ironing).. Namenjeno je tistim, ki imajo neukrotljive, štrleče obrvi oz. tiste, ki jim obrvi rastejo v nasprotni smeri. Sama tega v Sloveniji še nisem zasledila. Sicer pa gre za nanos različnih gelov na obrvi, ne gre za rabo toplote, kot bi se lahko domnevalo iz imena, podobno kot pri vihanju trepalnic.
Prav tako me zanima, če ima tudi kdo od vas podobne težave z obrvmi ter kako se z njimi spopada. Sama sem preizkusila številne gele in voske a brez uspehov.
Hvaležna bom vseh nasvetov 🙂

Prvič slišim.. in sliši se malo smešno 🙂 Ampak, meni so všeč obrvi, če so malo “skuštrane”, da niso preveč pravilne.

Tudi mene ne moti če niso povsem pravilno oblikovane, še boljs so mi všeč če so bolj bujne, kot pa povsem tanko populjene 🙂 Vendar pri meni ne gre za zgolj “skuštrane” normalno ležeče obrvi ampak dobesedno štrleče! Smer rasti povsem nasprotna ali kar navzgor (pravi kot na čelo), če pogledaš iz profila izgleda kot dve “polički” nad očmi 🙁
Sicer ta postopek izvajajo predvsem v latino državah, kakor sem zasledila na spletu ali pa je tam samo bolj vsakdanji. Sklepam, da je tam bolj pogosto, da imajo ženske težve z neukrotljivimi obrvmi.
Se tolažim s tem da se v zadnjem obdobju “trendi” obrvi tako spreminjajo, da bodo morda celo štrleče enkrat prišle na vrsto. 😂

New Report

Close