Najdi forum

Splash Forum Koronavirus stroga karantena

stroga karantena

Jaz sem za strogo domačno karanteno, za vse ljudi. Tako so naredili na Kitajskem, in so uspeli prekiniti okužbe. V Italiji, kjer je sedaj, cca 500 mrtvih, vsak dan, so odgovorni, po tv povedali, da so naredili veliko napako, ker se niso zgledovali po Kitajski in podcenjevali virus. Tam so enako hodili ljudje okrog, kakor hodijo pri nas. Zbolevajo stari in mladi. Prav tako umirajo nekateri mladi. Sedaj je v Italiji, določena stroga karantena, in tistemu, ki hodi okrog, pišejo visoke kazni.

Ljudje, ostanite doma. Meni se zdi zelo absurdno, da nekateri iz kapric ali dolgočasja(ker se doma ne znajo zabavat), pohajajo okrog in tako morebiti razsajajo virus. Nekateri ljudje bodo zaradi tega umrli!!! Tudi mladi, ki imajo avtoimunske (ščitnica,..) kronične bolezni (sladkorna, revma, visok pritisk,..) Ti ljudje, imajo v življenju še veliko planiranih načrtov, poslov, uspehov,.. ki bodo zaradi vaše egoistične narave in neresnosti, prekinjeni.

Še to, zdi se mi skrajno grdo, ko ministri, novinarji,.. sporočijo novico, smrt nekoga in zraven dodajo, saj je itak imel že več bolezni. Takrat dobim grd občutek, kot, da ta oseba ni bila vredna življenja. Kot, da je umazan papirnat robček, ki se ga vrže stran. Upam, da to ni bilo namerno izrečeno. Naj raje javno izrazijo sožalje vsim svojcem, ki žalujejo.

New Report

Close