Stroga žena disciplinira moža
Pozdrav,
Star sem 31 let. Moj odnos z ženo, ki je nekoliko starejša od mene in s katero sem poročen 2 leti, je v glavnem dober, na zunaj konvencionalen, glavne odločitve sprejemava skupaj itd. Je pa moja žena po naravi stroga oz. nekako dominantna. Od nje tudi dokaj redno dobim po riti (seveda, sporazumno!), če recimo ne postorim hišna/gospodinjska opravila, kadar in kakor ona hoče ali če je ne ubogam, če nisem do nje dovolj pozoren ali vljuden … Nekje enkrat na dva tedna ali na deset dni me našeška – odvisno od mojega obnašanja in njene volje. Imava pač dogovor, da me lahko pošteno po nagi riti, če presodi, da si jih zaslužim. Tega do sedaj ni zlorabljala. Čeprav me vedno boli, ko jih dobim, se s tem za sedaj strinjam. Mislim, da to vnaša večjo harmonijo v najin odnos, sprosti napetosti, izogneva se prepirom itd. Ne me razumeti narobe (!!!): ne gre v prvi vrsti za neko erotično stvar (delno tudi, a ne v prvi vrsti), kaj šele za kake BDSM (domina) scene … Gre predvsem za disciplino in harmonijo, kjer je ona “šefica pri hiši”, čeprav seveda ne ves čas in ne pri vseh zadevah. Malo v šali žena reče: “Stroga žena – moževa rit tepena.” Naj predstavim dva dokaj tipična primera v tem kontekstu.
Žena mi nekoč naroči, da počistim štedilnik, pult in umivalno korito v kuhinji; po eni uri pride preverit, kako je narejeno; bila še kar zadovoljna, a ni bilo vse narejeno po njenem – nisem čisto vse natančno pobrisal in ni bilo vse na pravem mestu. Naroči mi, da slečem hlače in gate in grem čez njena kolena (ona sedi na stolu v kuhinji). Naložila mi je 20 krepkih in hitrih z roko po nagi riti čez njena kolena, jaz sem glasno štel udarce, kakor je pri nama običajno. Za večje napake ali neubogljivosti uporablja kuhalnico ali pas ali klofar, za najhujše primere (zelo redko) električni kabel. Še drug primer. Nekoč sem že drugič zapovrstjo pozabil rezervirati en izlet v agenciji, za kar sva se prej dogovorila. Za ponovljeno napako ali neubogljivost sem dobil 20 z roko in 20 s kuhalnico po nagi riti čez njena kolena, takoj zatem še 20 s pasom nagnjen čez mizo. Sproti sem moral šteti udarce in se ji zahvaljevati.
Zavedam se, da se vse to lahko sliši čudaško ali celo bolno. Vem, da večina parov takega načina ne prakticira. Zanima pa me, koliko so po vašem mnenju v Sloveniji razširjene te prakse? Je tega veliko, malo, si ljudje ne upajo priznati? Tudi midva sicer tega ne kaževa kar javno vsakemu, se razume. Koliko je v Sloveniji takih strogih žen in mož z (občasno) tepeno ritjo? Ker zdi se mi, da midva z ženo nisva edina, ki se to greva. In moram priznati, da tak način (vsaj za naju) deluje: ona je bolj sproščena, jaz sem bolj pozoren, “meje” so jasno postavljene itd. Mislim, da bi take prakse morale postajati vse bolj razširjene (sporazumno, seveda!) in da bi se o tem morali pogovarjati. V Ameriki recimo temu pravijo DW (Disciplinary Wives), imajo o tem nekaj blogov, in je to en način oziroma en element zakonskih odnosov.
Bolno je.
Ženska im težave. Psihiater ali policija ali, še boljša možnost, odseli se čim prej.
Mislim, da smo se narobe razumeli. Moja žena to počne sporazumno z mano. To šeškanje (discipliniranje) je en del najinega odnosa in jaz to podpiram, na nek način mi to paše (četudi boli) in ima rezultate v mojem boljšem obnašanju in delu, pa še delno erotično privlačno je. Rad imam, da je moja žena stroga, isto ima rada tudi ona. Vem, da marsikdo to jemlje kot bolno, a za naju pač ni …
Koliko je po vašem v Sloveniji takih obojestransko sporazumnih (konsenzualnih) praks, kjer žena šeška moža? Verjamem, da nisva edina in da kakšnemu paru to ustreza, čeprav je težko o tem pisati …
hvala za idejo, mislim da bova z mojim tudi začela to prakticirat ko me ne bo ubogal 😀
Po googlu iščem kateri štedilnik bi kupila, dobim pa to ven. O joj življenje wtf.
Dobr kvasš teme.
Zdaj veš, takega ki se ga težko spuca. 🙂
Zdaj veš, takega ki se ga težko spuca. 🙂
[/quote]
Ha, ha mož je rekel, da ne ve ali je ta zgodba izjemno domiselno napisana ali dejansko resnična, v vsakem primeru pa mi prepušča nakup novega štedilnika.
Takšno ženo potrebujem tudi jaz!!!!
Sem samski ubogljiv suženj srednjih let.Iščem zelo strogo dolgolaso Gospodarico-Domino ljubiteljico šeškanja čez kolena po nagi riti z odprto dlanjo,oprijetih usnjenih,latex,pvc in vinil kril ter oblek in usnjenih lakastih špičastih salonarjev z visoko,ozko,tanko petko in tankim podplatom katera bi me vzela za sužnja na zelo dolgi rok.Lahko tudi 24/7.
Vsi bralci ki se jim je ob branju tvojega posta dvignil se bodo morali zamisliti…Nisem pa zihr ali se tebi ko te da čez koleno nič ne dvigne. Kako misliš da ne vidiš v tem nič seksualnega drugi se pustijo tako poniževat vsaj zato da bi se žena pol z njimi vsaj občasno poigrala v postelji. A hočeš reči da sta z ženo v postelji čist običajno dolgočasen par – misijonarc vsako soboto ?
Vprašal je, kok je to razširjeno v Sloveniji, ne ali je bolno ali ne…
Vam je res korona stopila v glavo. Kakšne neumnosti pišete. Ne, ne verjamem enmu stavku k si ga napisal.
Če obema paše, zakaj pa ne…in glede na želje mnogih na kakih fetišističnih portalih ala fetlife, je tole ultra soft. Just sayin… dokler je prostovoljno in ustreza obema, naj imata veselje. Fizično sta centra za užitek in bolečino zelo blizu, lahko je to eden od razlogov za mazohizem mnogih in rit je erogena cona. Po svoje je zanimivo, kako se lahko vnaša harmonijo v razmerje na alternativen način :))
Čeprav IMO mora partner predstavljati izziv in če te nekdo, ne glede na spol, ( je verjetno še bolj izrazito, če je dominantna ženska) vedno uboga, mnogim postane dolgčas in gredo po svoje.
Razširjeno?
Mnogi nimajo te sreče, da bi tovrstne svoje potrebe imeli izpolnjene doma s svojo žensko.
Bolno? ne, niti malo
UŽIVAJTA!!!
Nekonvencionalna, ampak zanimiva tema, verjetno bolj erotičnega tipa. Tudi mene bi zanimalo, koliko je takih šeškarskih parov in strogih žen v Slovenji. Ne vem, najbrž se najdejo, po mojem to ni samo fantazija. Po drugi strani na netu nisem našel nobenega slovenskega članka, bloga, spletne strani, ki bi o tem govorili. Ali smo Slovenci za kaj takega “premajhni” in se o tem ne govori, niti anonimno?
Uživajta, saj se oba strinjata z tem kar počneta.
Jaz sem dominanten in ne bi bilo slabo imeti tako žensko, ki bi se strinjala s tem. Bi bilo vsaj živahno.
Mislim, da smo tudi take, a se o tem res ne govori. Želim si, da bi kdaj imela moškega, ki bi me naučil, kaj je spoštovanje in red, če slučajno pozabim.
Mislim, da smo tudi take, a se o tem res ne govori. Želim si, da bi kdaj imela moškega, ki bi me naučil, kaj je spoštovanje in red, če slučajno pozabim.
[/quote]
Si za zasebni pogovor?
Si za zasebni pogovor?
[/quote]
[email protected]
[/quote]
Opa! poslal mail =)
Opa! poslal mail =)
[/quote]
Prevelika starostna razlika.
Tole temo sem dal prebrat svoji dragi in pravi, da je čudaško, ampak da mogoče kaznovanje po riti, stroga disciplina in erotično vzburjenje (če se s tem strinjata oba) pomaga kakšnim moškim, da se boljše obnašajo, so manj leni, kej več naredijo doma itd. Meni se tudi zdi kakor so že prej eni komentatorji pisali, da take stroge žene ki fajn šeškajo može (po prostovoljnem dogovoru) obstajajo, sploh danes ko so ženske bolj in bolj odločne – samo se o tem ne govori, pa najbrž marsikatera noče niti poskusiti, ker ne pusti razviti svojo domišlijo. Bi bilo zanimivo prebrat ženski pogled na vse tole. A je mogoče kakšna, ki jo ta praksa rajca in mogoče to že izvaja s svojim partnerjem? Pač, če je prostovoljno in če se obnese ne vidim problema.
Forum je zaprt za komentiranje.