Stroga žena disciplinira moža
Prevelika starostna razlika.
[/quote]
Poglej mail.
Mislim, da smo tudi take, a se o tem res ne govori. Želim si, da bi kdaj imela moškega, ki bi me naučil, kaj je spoštovanje in red, če slučajno pozabim.
[/quote]
KAj zdaj to pomeni “Ubogljiva”? da bi jih dobesedno rada tu pa tam dobila po riti al kaj??
KAj zdaj to pomeni “Ubogljiva”? da bi jih dobesedno rada tu pa tam dobila po riti al kaj??
[/quote]
Če sem ubogljiva, mi jih ni treba.
O super vroča tema zelo mi je všeč. Tako strogo partnerko želim imet tud jaz, bi vse skupej zelo popestrilo in omogočilo nek red in harmonijo. Če jo ne bi ubogal ali za grdo obnašanje ali podobno bi jih fejst dobil po nagi riti. Fajn bi blo da njena frišna šiba redno poje po moji nagi riti ali pa njen pas ali kej podobnga. Pač všeč mi je, če ona nosi hlače pr hiši in je stroga ženska … Katero to zanima in ji je všeč in bi rada poskusla mi lahko piše: [email protected]
Želim ti vso srečo in upam, da ti bom uspelo!
Vidim, da so stroge dame zaželene, šeškanje pa vzburljiva tema. 🙂 Tule pristavljam še svojo ponudbo.
(Prosim, ne obsojajte ali žalite. Okusi so različni. Ker imam v mislih obojestransko prostovoljno početje med odraslima osebama, ne vidim težave.)
Zanima me domača (hišna) disciplina. Lahko kot erotična igra, lahko kot poskus realne partnerske izkušnje. Iščem strogo in ukazovalno žensko, ki bi me bila pripravljena redno, pogosto in pošteno šeškati po goli zadnji plati. 🙂 Mislim, da v današnjem času, ko so ženske vedno bolj odločne, to ni taka redkost. Lahko uporablja različne vzgojne pripomočke: roko, kuhalnico, leseno krtačo, pas, klofar (iztepač), jermen, šibo, jahalni bič … Lahko me tudi pošlje stat ali klečat v kot ali na koruzo ali mi naloži kakšno drugo kreativno kazen. 🙂 Želim si, da njena sveža gibka šiba redno poje in njen težek usnjen pas redno poka po moji nagi riti. Želim si, da je res stroga, nosi hlače pri hiši, prava šefica, da zahteva red, disciplino, ubogljivost, natančnost pri gospodinjskih opravilih (brezhibno pomita posoda …) in lepe manire. Želim doživeti pravo strogo vzgojo. Takšna ženska me brez oklevanja dobro natepe po nagi riti, da je vsa rdeča in progasta, kadar oceni, da sem poreden, neubogljiv, jezikav, len ali kadar slabo opravljam gospodinjska opravila. Nekako po vodilu: “Rit tepena je najboljše naučena” 🙂 S svojimi strogimi disciplinskimi metodami bi me vzgojila v najbolj pridnega fanta ali moža v Sloveniji. 🙂 Odprt sem tudi za podobne igre vlog, npr. učiteljica-učenec, teta-nečak …
Tista, ki je zainteresirana, naj mi brez zadržkov piše na mail: [email protected]
Lahko pa tudi tukaj v forumu pokomentira in se razvije debata.
Sem samski ubogljiv suženj srednjih let.Iščem zelo strogo dolgolaso Gospodarico-Domino ljubiteljico šeškanja čez kolena po nagi riti z odprto dlanjo,oprijetih usnjenih,latex,pvc in vinil kril ter oblek in usnjenih lakastih špičastih salonarjev z visoko,ozko,tanko petko in tankim podplatom katera bi me vzela za sužnja na zelo dolgi rok.Lahko tudi 24/7.
Sem samski srednjih let.Iščem zelo strogo samskodolgolaso žensko-partnerico ljubiteljico usnjenih.vinil,pvc,latex kril ter oblek in špičastih.lakastih salonarjev z visoko,tanko ozko petko in tankim podlatom katera bi me večkrat na teden
dala-upognila čez kolena in me zelo močno našeškala po nagi riti največ z odprto dlanjo,ter me zelo strogo vzgajala.Če je kakšna zainteresirana jo prosim,če se mi javi.
Sem samski ubogljiv moški srednjih let.Iščem zelo strogo dolgolaso dominantno žensko ljubiteljico šeškanja čez kolena po nagi riti z odprto dlanjo,oprijetih usnjenih,latex,pvc in vinil kril ter oblek in usnjenih lakastih špičastih salonarjev z visoko,ozko,tanko petko in tankim podplatom katera bi me zelo strogo vzgajala in me zelo pogosto(vsaj enkrat na teden) dala-upognila čez kolena in me zelo močno našeškala po nagi riti z odprto dlanjo.Možna tudi trajna veza.
Moj kontakt v zasebnih stikih.
Drage dame, kako bi reagirale, če bi vaš dragi (fant/mož) takele stvari želel od vas? Da ga šeškate po goli riti za odgovarjanje, neubogljivost, lenobo… V erotičnem smislu in disciplinskem. Vam bi bilo smešno ali zabavno ali kinky/sexy? Ima kakšna med vami kakšno izkušnjo s tem? Po mojem takele želje niso ravno pogoste, ampak gotovo obstajajo in mogoče začinijo partnersko življenje. Nekdo prej je tudi omenil, da so ženske danes bolj dominantne, mogoče jim redno šeškanje partnerja ni več neka bizarna opcija.
Evo da se oglasim še jaz. me prav pozitivno preseneča, da se je ta tema znašla tukaj na forumu. Jaz sem eden od takih moških, ki jih od žene dobivam po riti (itak da prostovoljno pri obeh). me prav nič ne briga, če kdo misli da sem copata (itak pa poteka privatno med štirimi stenami). sva v poznih tridesetih, to šeškanje in discipliniranje se je pri nama začelo pred nekaj leti kot ena malo seksualna popestritev, a sedaj že kako leto prav zares. sigurno jih dobro fašem dvakrat na mesec, a se mi zdi da ima to svoje prednosti kakor je že nekdo prej omenjal (nekaj zamočiš in jih potem pač dobiš po riti – pač vzgojno, to te stimulira da si bolj pozoren naslednjič in še v postelji je potem bolj pestro :)) moja draga me najraje fajn nažge z veliko leseno kuhalnico (v kuhinji je ena posebna samo za mojo rit), sigurno 30-40 hitrih udarcev povprečno za eno kazen. Pa ta kuhalnica sploh ni tako nedolžna kot bi kdo mislil (kao za otroke v starih časih), kar konkretno peče in žge in učinkovito deluje. 🙂 no, uporablja tudi precej drugih pripomočkov in seveda svojo roko.
aja pa moja draga ni nek diktator, večino odločitev sprejmeva skupaj. res pa je da je stroga z mano in to mi je všeč 🙂 njej pa je tudi všeč, da se na tak način sprosti napetosti in začneva z nekim očiščenjem znova.
tako da en predlog drugim ženskam: lahko začnete disciplinirati svoje partnerje če hočete več zadovoljstva in popestritve v zvezi, itak pa mora biti prostovoljno (ampak imam občutek, da bi se s tem strinjalo več moških kot bi se zdelo na prvi pogled).
Če vas še kaj zanima lahko vprašate.
Forum je zaprt za komentiranje.