STROGO IN ŠOKANTNO SAMO PRECEPLJENE V ŠOPING CENTRE
1. Bill Gates je vsem debilom, ki ga malikujejo kot očeta Covida 19, prejšnji teden povedal naj si najdejo kakšnega drugega za zganjanje teorij zarot.
2. Normalno, da bodo cepilna potrdila potem, ko se bodo imeli možnost cepiti vsi, ki to želijo, odigravala pomebno vlogo pri gibanju ljudi povsod, kjer se pričakujejo množice.
Ne vem, jaz povsod hodim brez maske, nimam težav. No občasno se najde kaki ki teži, ma nič hudega.
Drugo, a rabim sploh shooping centre?
No, občasno kj grem kupit, vedno bolj redko, sej ne rabim veliko.
Kje je panika?
Ko koga rabi?
Znebite se potrošništva, oz..vsaj zmanjšate te lažne potrebe.
Sej ta operacija covid, ni tak slaba v smeri da si lahko ugotovil koliko dejansk malo rabiš.
Nni mi pa všeč da ljudje umirajo (ne zaradi virusa, ker ga ni, dokazano), nego zaradi ukrepov.
Pa gasite tv, posebaj pa DNEVNIK…to je pranje možgančkov.
Ko to ugotovite, ste na dobri poti.
Je tak teško?
Ne vem, jaz povsod hodim brez maske, nimam težav. No občasno se najde kaki ki teži, ma nič hudega.
Drugo, a rabim sploh shooping centre?
No, občasno kj grem kupit, vedno bolj redko, sej ne rabim veliko.
Kje je panika?
Ko koga rabi?
Znebite se potrošništva, oz..vsaj zmanjšate te lažne potrebe.
Sej ta operacija covid, ni tak slaba v smeri da si lahko ugotovil koliko dejansk malo rabiš.
Nni mi pa všeč da ljudje umirajo (ne zaradi virusa, ker ga ni, dokazano), nego zaradi ukrepov.
Pa gasite tv, posebaj pa DNEVNIK…to je pranje možgančkov.
Ko to ugotovite, ste na dobri poti.
Je tak teško?
[/quote]
No, tebi se sicer vidi, da si se znebil potrošništva, predvsem dentalnega, vidno pa je tudi, da si se že dolgo tega odrekel izobrazbi.
Haha, sej sm glih prej nekje na fb prebrala, da so v enem mestu v Nemčiji uvedl, da greš lahk na WC sam z negativnim testom 😀
Jah nč, če bo sila, bomo pa kr pred vrata lulal pa kakal :))
Jah bomo pa kupval prek spleta, noben problem, no ja, razn če boš moral imet potrdilo o cepljenju tud za splet 🙂
BU.DALE!!!