Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Strojan napadel Jelinčiča

Strojan napadel Jelinčiča

Strojan napadel Jelinčiča

Ljubljana | 28.11.2006 | N.M./I.K.
Ob koncu oddaje Piramida na nacionalni televiziji je član družine Strojan napadel prvaka SNS Zmaga Jelinčiča.

Nad Zmaga Jelinčiča se je spravil Rajko Strojan (Foto: Jani Dolinšek) Po koncu oddaje Piramida na nacionalni televiziji je prišlo so spora med prvakom Slovenske nacionalne stranke SNS Zmagom Jelinčičem in članom družine Strojan, Rajkom Strojanom. “To je brat Mirka Strojana, poglavarja družine Strojan,” je za 24ur.com povedal romski svetnik Zoran Grm.

V omenjeni oddaji so gostje Zmago Jelinčič, romski svetnik Grm in igralka Tina Gorenjak govorili o romski problematiki. Zapletlo pa se je po koncu oddaje.

”Do napada je prišlo na hodniku nacionalne televizije. Član družine Strojan je proti meni zalučal plastenko vode in mi grozil,” je za 24ur.com potrdil Jelinčič in še dodal, da sta bili pri tem lažje poškodovani dve uslužbenki.

Ker naj bi mu zagrozili tudi z uporabo orožja, je Jelinčič policijo zaprosil za spremstvo do doma.

”Članico družine so varnostniki pred oddajo zaprosili, naj svojo torbico pusti v zaprtem prostoru pred studiem, česar ni hotela storiti. Zato predvidevam, da so Strojanovi v Ljubljano prišli že oboroženi,” je povedal Jelinčič.

”Nič hujšega se ni zgodilo. Jelinčič je pač na svoj znan način v oddaji govoril zoper Rome, kar je enega ujezilo,” pa je za 24ur.com povedala voditeljica Piramide Erika Žnidaršič.

Kaj pa Strojan???,saj je vendarle naredil kaznivo dejanje,telesna poškodba,Gta niso priprli??

Jelenčič rabi spet malo reklame hehe.
vprašanje, kaj se je res dogajalo, saj poznamo jelenčiča, kako provocira in napihuje zadeve

… ali pa drugače pogledano: Strojani so zgleda pokazali dejanski obraz, kljub poprejšnji obljubi, kako bodo od oddaje naprej pridni, sam če jih kam sprejmejo. Pa pust Jelinčiča, ker v svojih gledanjih in izjavah ni osamljen. Takih je tudi izven poslanskih klopi dovolj. Čudi me, da se je to zgodilo takorekoč pred kamero, kaj je šele potem, ko kamer ni?

Samo da tega, četudi so morda posneli, ne bodo pokazali, temveč bodo posnetke po hitrem postopku uničili. Če bi Jelinčič storil isto Ciganu, zanelsjivo novinarka ne bi rekla, da se ni zgodilo nič hudega, temveč bi takoj poklicala policijo.

Spet je zatajila država. Policija naj bi priprla vse udeležene, sodstvo jih zaslišalo in primerno kaznovano. Pa se spet ni zgodilo nič. Tem državnim organom ni več pomoči.

Hehe, predvidevam, da sedaj spet teče vladna delegacija za cigani po avtocesti 🙂

To pa je bil napad, če je vrgel plastenko vode proti plemenitemu! Lahko je vesel, da ga niso iz studia nesli, če bi na POPu imeli kaj jajc, bi morali tako ali tako varnostnike poklicati in ga odstraniti iz studia. Upam, da bo tožilec opravil svojo dolžnost in podal ovadbo zoper zaradi plemenitega sovražnega govora in razpihovanja rasne nestrpnosti!!!

Najbolj pa me je sram, da je zanj glasovalo 75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gledalcev. Šit, kje živim.

Na Popu bi moral pa res met kr orng velik jajc, da bi enga odnesl iz stavbe rtvslo…

Hm, niti ne veš, na keri televiziji je bil šov, pa se pametnga delaš?
Pol je tud brezveze, da te prašam, za kakšn sovražni govor je šlo…

*****Čudi me, da se je to zgodilo takorekoč pred kamero, kaj je šele potem, ko kamer ni? ******

Tina, a tole velja tudi za takrat, ko policaji pretepajo ljudi, kot nedavno v Ambrusu?

Bojda spet potujejo proti ribniško kočevskemu koncu. Vstrogi tajnosti seveveda

Ja ,mega ne pa specialci so baje pri mačkovi vili.Kje pa je to??

Upam, da dovolj daleč od tebe. V KOČEVSKI REKI. “NOBEL BAJTA” ! Bi jo takoj imel za svojo, samo ne vem, kako jo vzdrževati in plačevati vse stroške in davke. Takoj menjam za tisto našo podrtijo.

To velja lahko za vsako zadevo, ki se jo snema.

Ja, Plemeniti velikokrat hodi “po robu”, vendar je tudi edini, ki se javno upa reči bobu bob tudi v tako perečih zadevah. Ne moraš pa trditi, da je bilo vse povedano z njegove strani zgolj izražanje nestrpnosti. Imaš zato dokaz? A bi bilo po tvoje bolje, da bi pljuval po lastnih rojakih, pa četudi neresnice? Bi te bilo potem manj sram?

Mega ne,ni problema,postani cigan.Imel zastonj elk.,komunalne prispevke,tv,da se boš revček lahlo izobraževal in sledil kakšne pravice še imaš.Ne bo ti treba skrbeti za ogrevanje,za obleke..hrano boš pa tko al tko dobil na kakšni njivi.Za cigarete ti pa bo dala država.Pa še lepo hišo boš imel.Mogoče bom še sama to uporabila.)))))))))))))))))

Samo vprašam. ker takih zgodbic, ki se v temeljih razlikujejo od policajskih verzij je kar nekaj.

Ampak ljudje in sodišča verjamejo vedno policjski verziji, kot bi tudi v Ambrusu, če jih slučajno ne bi kamera posnela.

Ne vem kakšna je pot, postati cigan, ta misel mi je že večkrat moje skromne možgane. Pa cigareti mi že na daleč smrdijo, kako naj se pa tega naučim?

Nekaj mi nikakor ni jasno …

Kako lahko z metom plastenke proti Jelinčiču lažje poškoduješ DVE uslužbenki?

Plastenka se je od Jelinčičeve plešaste buče odbila v trdo bučo prve uslužbenke in zadela glavo tretje.

Vedno znova me zabava, kako nekateri razglašajo, da jih je sram za besede in dejanja drugih, ali se celo opravičujejo v imenu drugih. Po moje se lahko vsak sramuje samo svojih dejanj in besed in tudi opravičuje se lahko vsak zgolj in samo v svojem imenu.

Mega ne, verjetno imaš prav.

Predlagam da Strojana vključimo v slovensko balinarsko reprezentanco.

Počni vse tisto, kar počne ta familja, pa seveda ne pozabi spremeniti narodnosti, in Ti bo mogoče uspelo.

Če ne kadiš, pa ne bo nič iz tega. To je prvi pogoj. Pravzaprav je čudno, da se ni še nihče oglasil v bran njihovim otrokom, ki jih na veliko zatsrupljajo s pasivnim kajenjem.

Ne bo šlo. Nimajo primernih “kugel” za njihovo orožje, ki jih naši policajčeki še niso uspeli najti, ali pač?

New Report

Close