Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek strojna limfna drenaža

strojna limfna drenaža

Kako učinkovita,če sploh je strojna limfna drenaža?
Šla bi, ampak ne vem, če se sploh splača. Koliko obiskov je potrebnih?
Ne pričakujem čudeževe, ampak nekja spremembe pa že.
Hvala

Vse kar šteje, je samo ročna limfna drenaža, ki je pa ne zna vsak, zato pa imajo mašine, kar pa ni isto. Sem bila na eni in drugi, ampak ni primerjave. Seveda ti bodo zatrjevali, da je isto, pa sploh ni.

Tudi jaz sem probala obe, pa ročne res ne zna vsak in jaz sem s strojno zadovoljna – učinek je bil neverjeten.

Strojna limfna drenaža je super.

PRESOTERAPIJA ali LIMFNA DRENAŽA poskrbi za odstranjevanje snovi in odvečne tekočine iz telesa ter tudi za prijetno elastičnost vaše kože v kakršni koli situaciji. Pripomore tudi k splošni regeneraciji in naredi organizem bolj odporen, ritmični gibi, ki se izvajajo v procesu limfne drenaže, pa zmanjšajo napetost in stres. Naloga limfnega sistema je odstranjevanje snovi in odvečne tekočine iz telesa. V kozmetiki se uporablja limfna drenaža za odpravljanje celulita, kot preventiva pri zatekanju nog, za ohranjanje tonusa kože pri hujšanju in kot preventiva pri nosečnostnih strijah ter pri podočesnih mešičkih. Limfna drenaža je zelo primerna metoda za razstrupljanje telesa tudi takrat, ko smo zdravi in nimamo ne zdravstvenih in ne kozmetičnih težav. Priporoča se tudi v kombinaciji z body wraapingom.

Gre za neagresivno oblikovanje telesa. Potrebnih je od 10-12 terapij. Rezultati so lepi.

koliko boste zadovoljne,ko vam bo strojna povzročila vensko trombozo……
V salonu pa verjamem,da bojo povedali vse v presežkih…..
Šteje edino ročna limfna drenaža,ki jo opravi dober fizioterapevt ali fizioterapevtka….

Pa da slišim, če se izvaja strojna limfna drenaža pravilno, kje je nevarnost venske tromboze?

Moja izkusnja je odlicna…v kamnik sem hodil v salon klara na ročno limfno drenazo in bownovo terapijo v kombinaciji ……sem sportnik in imam velikokrat poskodbe in otecene noge…tudi punca ,ki je v 8mesecu nosecnosti redno hodi in in se ji ful pozna …razlika od prej…

Živjo! Danes sem imela prvo strojno limfno drenažo in sem bila zelo presenečena, ker so mi dali masažni skafander kar povrh mojih oblačil (samo čevlje sem sezula). Ali je to običajno? Drugače prijetna, vendar pri meni ni bilo nobenih učinkov (zmanjšan obseg, odvajanje vode,…).

Tukaj imajo fajn spisano vse glede strojne limfne drenaže – https://monin-koticek.si/strojna-limfna-drenaza-nog/

Ker sem imel nekaj težav po poškodbi hrbtenice in obležal dva meseca v postelji več ali manj negiben se je v telesu pričela nabirati voda. V glavnem, zalilo me je. Si lahko predstavljate kako je ležati skoraj cel dan v postelji. Nič prijetno. No, kakorkoli priporočali so mi limfno drenažo in obiskal sem https://neguj.se/kozmeticne-storitve/limfna-drenaza/ zaradi oteklin in se teh oteklin po 8 terapijah skoraj v celoti rešil. Za limfno drenažo do takrat sploh nisem še slišal.

Strojne limfne masaze so kar nekaj, treba je k usposobljeni fizioterapevtki, ki ima tecaj in tocno ve kako pa kaj.

Preden kaj kupim razmislim ali je alternativa ki je enako dobra.In res so alternative tako da si tesno obvijes mišico ki te boli.

New Report

Close