Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Strokovna skupina pod vodstvom dr. Logarjeve sploh ni predlagala nošnje mask na prostem!!!

Strokovna skupina pod vodstvom dr. Logarjeve sploh ni predlagala nošnje mask na prostem!!!

So ravno povedali na TV-ju. Dr. Logarjeva in drugi strokovnjaki so zahtevali bolj resen lockdown in ne takega, kjer že spet mala obrt ne sme delati, velika industrija pa lahko, predvsem pa sploh niso zahtevali oz. predlagali, da bi med lockdownom ljudje na prostem morali nositi maske!
Tega se je spomnil Ljubljeni vodja osebno, da bodo lahko tisti iddioti, ki ga bodo ubogali, vohali svojo slino, medtem ko bodo na sprehodu na svežem zraku.😄😄

Res je. Sem brala o tem tudi jaz. Saj se ne čudimo več…. Upam samo, da enkrat bo plačal za svojo diktaturo. Ljudem.

Štajerci sploh ne nosijo mask. Ne zunaj ne notri. A Primorci (nacionalna sramota n1, nonoti se vam v grobu obračajo in služijo namesto ventilatorja) še ko se f… vozijo SAMI v avtu. Pa prav za vas cepit vse, resno. Povsod maske 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} folka na sprehodu, na kolesu, med tekom… vsi neke fensi maskice z logotipi… pa hitite se v morje res. Mene je sram in ne bom več rekla, da sem Primorka. Če me Štajerci posvojijo, bi se najraje opredelila kot Štajerka. Mislim, da so ostali le še oni s hrbtenico.

To glede Primorcev pa tudi mene čudi! O.O

To glede Primorcev pa tudi mene čudi! O.O
[/quote]

Nimam besed res… nimam besed.

Vsi so postali pahor ali kako? Mene to tudi kar malo frapira, štajerci pa itak sami majstri 🙂

Tale lockdown ni l od tega, razen da so zaprli šole, in so si morali pač nekaj zmislit in to so maske.

Ja preveč mask majo še na zalogi v njih je pa ležeči denar:)

New Report

Close