stroški za prevoz
Naj vprašam kako si delite stroške za prevoz? V službo se vozimo tri sodelovke skupaj,dve vozima vsak teden
ena.Tretja pa ne vozi . Vsak mesec je delila svoje potne stroške na dneve koliko je katera vozila,sedaj pa že pol leta kar sama določi koliko bo nama dala,svoje potne stroške deli na tri dele .pa še to ne točno ,vedno sebi da največ,ko sem jo vprašala zakaj,je rekla saj vidve si tudi ne dajata ena drugi in da tudi nje mora nekaj ustati.Naj povem da jo hodimo iskat domov in nazaj . V avtu kar naprej okazuje glede klime ,glede okna,sodelovka jo še vozi do frizerja trgovine,jaz ne ker jo imam povn kufer.
Saj ni res pa je ,pa na koncu jaz zbiram besede kako ji na lep način povem ,ona pa samo reče kaj ti je to premalo.
če tale majska frača vozi tako kot piše, bi ona meni morala plačat, da bi se šla peljat z njo :)))))
Kako daleč se vozite v km?
Ženska, te potne stroške si lahko v rit vtakne. Edina poštena cena je, da ji računaš kilometrino, kok 0,18-0,37EUR/km. Če ji pa kaj ni všeč pa naj si sama kupi avto, pa naj potem reče, da si več kot dobi za potne ne zaslužijo (pri lizingu, registraciji, zavarovanju, vsi skup pač). Al pa naj gre z javnim prevozom. A zakaj se tako obnaša, ker se lahko, jasno. Dve glupe kure jo vozita lepo, ona jima pa še serje notr. Ko ženska dobi krila…
Vozimo se 42 km.
To znaša za njo v takšni kombinaciji kot pišeš 120 €/na mesec.Od tega je polovica tvojega. Ti moraš dobiti od nje 60 €
In ona druga, ki vozi tudi 60 €
Vajina dobra volja je, da si vsaka zaokrožita na 50 €.
To znaša za njo v takšni kombinaciji kot pišeš 120 €/na mesec.Od tega je polovica tvojega. Ti moraš dobiti od nje 60 €
In ona druga, ki vozi tudi 60 €
Vajina dobra volja je, da si vsaka zaokrožita na 50 €.[/quote]
42=2×21 km
Torej se vozite v eno smer 21 km in nazaj 21 km
Forum je zaprt za komentiranje.