študentke za sex – mb
Vem sicer da je fejk cifra ampak je pa zalostno da tole pocnes; ce je pa res je pa tidi zalostno da si se na tak nivo spustila.[/quote]
Cifra ni fejk, lahko pokličeš. Zakaj bi bilo pa žalostno? Jaz se s strankami zabavam, ni pač to paše, imam med 3000 in 4000 na mesec in kaj je tukaj žalostnega… ne razumem…
Če je dobila stanovanje, avto in službo to zame ni prostitucija ampak je znala punca čas izkoristiti, da je delal za njo. A veš koliko punc skače iz cveta na cvet in nič nimajo od moških samo bolečino kaj šele, da bi kakšno darilo dobile. To pa so težke zadeve.[/quote]
Ne, stanovanja ni dobila, si je pa lahko privoščila takega z zajetno najemnino 😉
Zame je to prostitucija, bila je dekle na klic. Res je imela dve, tri redne stranke oziroma stranke, s katerimi se je dobila večkrat. Strank si tudi ni sama zbirala, ampak je samo dobila info kje se dobita in kaj naj ima poleg. KOt rečeno, šlo je za spremstvo moških na konferencah, službenih poteh, večinoma v tujini.
To je bilo sicer že 15 let nazaj, se pa večkrat vprašam, kaj je danes z njo.
To, da pa punce skačejo iz cveta na cvet, pa zame niso težke zadeve. Njihova odločitev, ne vem, zakaj bi moral kdo sočustvovati z njimi.
lp
seveda [email protected]
pri meni ja,[email protected]
Ti pa sploh prideš TI….
kar javi se mi na:[email protected]….
Pa bova videla,če se ti lahko podpišem pod nalogo
Lepo nedeljo!-m20