Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu študentke za sex – mb

študentke za sex – mb

28 letna mladenka, te vabim na noro noč, polno užitkov. Pokliči me : 031 795 439

Pokliči. Pa se kaj dogovoriva

Pozdravljena Dekleta in Samske mamice. Sma par stara 32 in 39 let. Iscema NJO staro med 28 in 40 za druženje in VEČKRATNA srečanja ne samo avanturo ampak REDNA SREČANJA ,ter kaj več ob kemiji.. Sma urejena in z svojo hiso. Zaželjeno da ni BI. Prosim samo resne , moški ne pišite. Sma diskretna… Kontakt:

[email protected]

[email protected]

Hoj,

Si v najlepših letih. Itak , da prideš v …….!

lp

Don

Kar meni se javi, se bova zmenila

[email protected]

Pozdravljena

Prelepa študenka rad bi te spoznal piši na [email protected]

https://ibest.in/slutwife

Sem poznal enega strica, ki mu je tudi dišalo sveže meso, pa je pecal okoli srednjih šol, je našel eno, ki mu je dala, potem ga je pa tožila za posilstvo, uničil si je družino, otroka ga še videti nočeta več, ker sedi v arestu, se splača, a ne?

Absolutno. Pisi

[email protected]

Seveda prides.. Js sem 27 kontaktiraj me na [email protected]

Jaz sem se v času študija občasno fukala za denar z dvema full premožnima podjetnikoma. Bila sem vedno dobro založena z denarjem, lepo zadovoljena in srečna. Eden od njih je bil kal mal perverzen, tako da sem mu marsikaj ustregla, je bilo pa temu primerno tudi plačilo. Ni mi žal in bi ponovila.

Odgovor na objavo uporabnika
tanita 38, 09.12.2024 ob 14:01

Jaz sem se v času študija občasno fukala za denar z dvema full premožnima podjetnikoma. Bila sem vedno dobro založena z denarjem, lepo zadovoljena in srečna. Eden od njih je bil kal mal perverzen, tako da sem mu marsikaj ustregla, je bilo pa temu primerno tudi plačilo. Ni mi žal in bi ponovila.

Oi kako si a bi bila mogoče za srecanje? Sem 38, si za privat pogovor? Lp

Pisi mi

New Report

Close