Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka ŠTUDENTKE

ŠTUDENTKE

Ojla!

Mene pa zanima če koliko pride menjava indeksa, saj veste nov priimek, naslov in to. Dobila sm informacijo da pribljižno 30000 SIT, kar pa ne verjamem, ne more bit indeks več kot osebna al pa potni list.

Če ima katera že kaj izkušenj pri tem naj mi prosim odgovori, hvala!

l.p. Uršula

Zakaj bi pa indeks menjala? Če si že pri koncu študija se ti po moje ne izplača, saj moraš vse vpise ocen še enkrat dobiti, pa frekvence in iskripcije… Pokliči v referat in vprašaj, bodo najbolj vedeli, kako je s tem.

Ma ja, zdaj majo tko že vse računalniško vodeno da ni nobene panike, upam. Bom poklicala na referat!
l.p. uršula

moja sošolka na faxu je sam prnesla poročni list in ji je v istem indexu v referatu sam prečrtala tastar priimk in novga zgoraj napisala! no tako je na fov v kranju!

lp, lara

Tudi meni so samo prečrtali star priimek in v uradnih zabeležkah napisali datum poroke in številko poročnega lista (PeF Maribor). Nov priimek pa je napisan tako na malo, da me profesorji še vedno kličejo po dekliškem priimku : )

LP, Simona

Hvala vsem. Sem poklicala na raferat in so mi povedali da samo prečrtajo priimek ali pa ga dopišejo.

New Report

Close