Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Studentski dom Mestni Log

Studentski dom Mestni Log

Zivijo,
Sem iskal ze po raznih forumih a nikjer ne najdem pravega odgovora. Zanima me ali so v studentskem domu Mestni log (sd3, sd4 in gerbiceva) tudi apartmajski tipi studentskega doma – torej skupna kopalnica in kuhinja za 2-4 sobe in ne za celo nadstropje. In pa na sploh kako so urejeni ti trije domovi.
Hvala! 🙂

Uh… nazadne k sem bil na obisku pr kolegu se mi zdi da so mel tko narjen. Iz hodnika si oršu v predsobo kjer je bla kuhna in jedilnca. Pol si mel pa 4 študentske sobe in skupn sekret/tuš za študente v tej gruči.

Živjo! V ŠD 3 in 4 so sobe apartmajskega tipa – en apartma združuje 6 sob, ki si delijo dve kopalnici in eno kuhinjo, razdeljeno na dva dela. Na Gerbičevi so, kolikor vem, povsod sobe – kopalnica ali dve in kuhinja za celo nadstropje sob. Toliko, mogoče kdo drug ve podrobneje …

Aja, kaj pa misliš z vprašanjem, kako so urejeni ti domovi? Vsi, ki jih poznam in bivajo v ŠD 3 in 4, so zelo zadvoljni. Se mi zdi, da tam vlada neko posebno kolektivno vzdušje, povezanost, pa Brlog, parking prostori … Ta dva domova sta bila tudi nedolgo nazaj prenovljena. O Gerbičevi pa težk okaj več rečem.

V mestnem logu sd4, sem živela do leta 2005 in v apartmaju nas je bilo 12, sob je bilo 6.
3 sobe si delijo 1 vc in tuš in 1 štedilnik in pomivalno korito. Torej v celotnem apartmaju sta 2 štedilnika in pomivalni koriti. Miza je okrogla in ena za 12 ljudi. Pa balkon je eden, za 12 ljudi.
Torej taktat smo bili v sobah po 2.
Če je sedaj kaj drugače, pa ne vem.
Torej 6 sob je bilo združenih v apartma. Kuhinja ena za vse. Vendar v njej 2 štedilnika. Kuhinja je na sredini apartmaja, levo in desno pa na vsako stran po 3 sobe s 6 študenti.

Gerbičeva pa ni bila apartmajskega tipa. Eno nadstropje je imelo skupno kuhinjo in vcje, tuse.

Hvala😀 to sem zelel ce so tudi v mestnek logu taksni domovi in ne samo v rozni. Hvala hvala

So, sem imel punco tam, lepo je bilo 😁

Jaz sem se letos vselila in me je zmotilo to, da je veliko študentov, ki v domu in pred domom kadijo travo. Zmotilo me je tudi, da nekateri kopalnico-skupni prostor uporabljajo za izvajanje spolnih aktov in posledično imamo ostali odpor, ko smo v kopalnico in ne vemo, kje je kakšen predmet bil. 🙁

Največka želja kot študentu mi je bila prit v študentski dom .
Bil v mestnem.logu, pijančevanje trava in kurbarija. Je pac odvisno koga dobis v sobo in koga mas v apartmaju.
Po pravici je boljše bilo bit privat in hodit žurat . Pa olagume se navadi natikat ker slišal s takrat vsega. Tanoseče pa z otroci majo pa svoj dom v rožni..

Best days of my life! ŠD4, legendarno. Ni bilo droge, niti ne pretirane trave in ni bilo kurbarije, vsaj ne prekomerne ali vsem na očeh, da se je kdo dal dol, hvalabogu! Bili so fenomenalni žuri in legendaren hišnik z veliko potrpljenja 🙂 Se mi kar kdaj kolca po tistih lepih časih.

Sobe so za 2, to se ne bo spremenilo, ker so dokaj majhne, ozke.

Ena zgoraj pravi “Brlog”? A zdej ni več Bunker, je Brlog???

New Report

Close