Studentski dom Mestni Log
Zivijo,
Sem iskal ze po raznih forumih a nikjer ne najdem pravega odgovora. Zanima me ali so v studentskem domu Mestni log (sd3, sd4 in gerbiceva) tudi apartmajski tipi studentskega doma – torej skupna kopalnica in kuhinja za 2-4 sobe in ne za celo nadstropje. In pa na sploh kako so urejeni ti trije domovi.
Hvala!
Aja, kaj pa misliš z vprašanjem, kako so urejeni ti domovi? Vsi, ki jih poznam in bivajo v ŠD 3 in 4, so zelo zadvoljni. Se mi zdi, da tam vlada neko posebno kolektivno vzdušje, povezanost, pa Brlog, parking prostori … Ta dva domova sta bila tudi nedolgo nazaj prenovljena. O Gerbičevi pa težk okaj več rečem.
V mestnem logu sd4, sem živela do leta 2005 in v apartmaju nas je bilo 12, sob je bilo 6.
3 sobe si delijo 1 vc in tuš in 1 štedilnik in pomivalno korito. Torej v celotnem apartmaju sta 2 štedilnika in pomivalni koriti. Miza je okrogla in ena za 12 ljudi. Pa balkon je eden, za 12 ljudi.
Torej taktat smo bili v sobah po 2.
Če je sedaj kaj drugače, pa ne vem.
Torej 6 sob je bilo združenih v apartma. Kuhinja ena za vse. Vendar v njej 2 štedilnika. Kuhinja je na sredini apartmaja, levo in desno pa na vsako stran po 3 sobe s 6 študenti.
Največka želja kot študentu mi je bila prit v študentski dom .
Bil v mestnem.logu, pijančevanje trava in kurbarija. Je pac odvisno koga dobis v sobo in koga mas v apartmaju.
Po pravici je boljše bilo bit privat in hodit žurat . Pa olagume se navadi natikat ker slišal s takrat vsega. Tanoseče pa z otroci majo pa svoj dom v rožni..
Best days of my life! ŠD4, legendarno. Ni bilo droge, niti ne pretirane trave in ni bilo kurbarije, vsaj ne prekomerne ali vsem na očeh, da se je kdo dal dol, hvalabogu! Bili so fenomenalni žuri in legendaren hišnik z veliko potrpljenja Se mi kar kdaj kolca po tistih lepih časih.
Sobe so za 2, to se ne bo spremenilo, ker so dokaj majhne, ozke.
Ena zgoraj pravi “Brlog”? A zdej ni več Bunker, je Brlog???