študij arhitekture v MB
Mogoče kdo tukaj ve…ali je študij arhitekture v Mariboru res slaba izbira?
Tako sem slišala zadnjič, ko smo se pogovarjali, kam po gimanziji in sem povedala da grem na arhitekturo v MB.
Zato me zanima, če ima kdo kako izkušnjo…a res z lahkoto narediš kolokvije, izpite, ustne zagovore? Pravijo, da do izobrazbe tukaj ni problem priti, ker menda je vse bolj tako na izi, kar se tiče profesorjev. Saj po eni strani je fajn, a ne, ampak če ne dobiš enega kvalitetnega znanja in če izpite re narediš skoraj iz ničega (ups malo pretiravam), potem to na daljši rok ni v redu.
Pa še to me zanima, ker mi je ena rekla, da na koncu baje ni treba delati diplome?? To mi je skoraj nemogoče…a ni tako, da na koncu študija moraš opraviti še diplomo?
na spletu piše, da imajo zagovore dn po dogovoru, tako, da očitno tvoje informacije ne bodo točne
isto za magisterije…
http://www.fg.um.si/studenti/diplome/datumi-zagovorov-magistrskih-del/Strani/default.aspx
glej v MB so iz gradbenega faxa postali strokovnjaki iz prometa (prijatelj iz prakse pravi, da imajo ti ljudje popolnoma neuporabno znanje), urbanizma, kvazi en GING tud obstaja (nisi ne gradbenik, ne ekonomist) zdaj pa še arhiterkture al kaj????
v LJ boš ziher dobila več znanja. poznam pa ljudi iz MB, ki so šli študirat v Graz!