Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Študij in dojenček – ni nam lahko :)

Študij in dojenček – ni nam lahko :)

Moj dragi zadnje čase v zafrkanciji skozi govori: ”Ni nam lahko…”

Karkoli ga kdo vpraša: jah, kaj pa čemo, ni nam lahko ….:)))))

Pa sem se zmeri sam režala… Ampak sedajle ko pa klofam že drugo seminarsko in to že od osmih zvečer (ura pa pol dveh)… Sem pa kar mal zavzdihnila in rekla: ja, matr, ni nam lahko :))))))

Ampak jutri je pa nov dan!!!! Pravzaprav glede na uro, je ze danes nov dan…

Joj, kake klobasam… Sredi noči sem že čisto upilena… Še dobro, da je seminarska pri koncu… Ker tole je pa že tu mač…

Čau, bau pupe… Lepo mi bodite… Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

No, pod tole se pa kar podpišem… včasih je res kriza… pa saj bo minilo, se tolažim.

AnaAna si ti tudi študentka?

Ja, študiram ob delu, sem pa pred šestimi leti že naredila višjo. Zdaj delam visoko. Mali ima pa 14 mesecev in vedno težje je… Pa ti?

Katero višjo, če smem vprašat?

Sloncek, kaj pa ti studiras?

Jaz se takoj pod tvoj post podpisem! Jaz sem redna in sedaj me je prav strah in ful odlasam z ucenjem, ampak bom pocasi mogla znova zacet!

Jaz sem tudi letos začela zopet z študijem … sicer ob “delu”, sam je vseglihh huda. Predavanja trikrat na teden popoldan in sedaj se začenjajo počasi seminarske vaje in decembra že izpiti. Zdaj ko sem še na porodniški ajde … še gre … Sam kako bo ko bom šla zopet v službo? Trikrat na teden ne bom skoraj nič z ta malim … :(((( Jao jao … Nč … bo že.

Bugi, kaj pa študiraš? A imaš študij vsaj pri vas na Primorskem, da ti ni treba se še vozit?

Jaz studiram ekonomijo 🙂 …. pa se sedaj nisem ugotovila kako do denarja priti…

Mamice, ki študirate, “svaka vam čast”, jaz preden sem diplomirala, sem komaj sebe prenašala, sploh si ne predstavljam, kaj bi zdaj z malo…

Sama sicer študiram na podiplomcu, a se da, če prej ne pa takrat, ko pride ati domov in čez vikend.

Sloncek jaz tut ekonomijo. Kaj si VS ali UNI. LJ ali MB?
Keri letnik?

Jaz sem UNI MB konec nekje vmes med 3 in 4 letnikom. Splosna ekonomija (v LJ. je to smer z imenom Narodnogospodarska, ampak pri nas je malo sirse podana, ne samo na narodno gospodarstvo)

BTW. tut jaz se nisem prisla do zakljucka kako priti hitro do denarja! Tako, da…..

Vsa čast mladim mamicam, ki študirate. Želim vam čime hitrejše dokončanje, pol pa veselo da delo.

Študij imam celo v Gorici … :))) Študiram pa informatiko …. na novo ustanovljena višja šola.

Še ena izredna študentka ekonomije se vam pridržujem. Sem iz Mb, 2 letnik VIS. Doma pa triletnik. Čisto upravičeno se tolčem po glavi, da sem pred leti pustila fax s še štirimi izpiti in diplomo!!! Zdaj pa je drugi program, tako da bo potrebno še dosti dosti dosti…. dela!

Pozdravček in veliko volje vsem!

Simona

Hmmm … Jaz sem ostala pri izpitih 4.letnika…. Vse seminarske (ki so pogoj za pristop k izpitom) razen enega predmeta imam že narejene (naredila že lani) … Čaka me pa še en kup izpitov…

Študiram redno in sem ful vesela, da gre proti koncu (bil je tudi že čas – ja 🙂 )

Smer sem pa : računovodstvo in revizija… Jupi :)))))

Sicer si ne predstavljam sebe v nekem mukotrpnem računovodskem oddelku za goro računov in drugih papirčkov…
Imam pa prepogoj :)))) >>>> očala (samo s tankimi šipcami)…. hi, hi…

Sloncek

Še ena, ki študira ob delu in kopici drugih stvari. Ful mi ja žal, da nisem dokončala faxa med nosečnostjo, ko se je bilo veliko lažje učiti kot sedaj.

Do konca imam še dva izpita, pa diplomo. A kaj, ko sta mi ostala najtežja za konec in sploh nimam niti volje se učit…

Jaz sem pa izbrala to smer, ker se nisem mogla odlocit kaj tocno bi rada, vedela sem samo da nocem Racunovodstva in revizije.

Moj koncni cilj – sanjska sluzba je GUVERNER BANKE SLOVENIJE.Ja novi gaspari bi rada bila, in s to smerjo je sam dober zacetek te poti.

Ne malo za salo malo za res, na Banko Slovenije pa imam res bil priti.

Izpite delat ni tako hudo, saj se ucim ponoci, med nosecnostjo se nazaost nisem mogla ucit, ker sem celih 8 mesecev samo bruhala, tak da bolj ali manj za sebe nisem vedela. Sem imela vse urejeno, seminarske, delovno mesto za prakso, vse tuto kompleto. Pol pa to. Sama sem prezivela, srecna sem ker je z miskotom kljub mojim tezavam vse cisto perfektno ok.

Studij pa bo ze, motivirana sem ful, ampak po resnici povem, da mi pasejo popoldnevi, ko se ucim in ne rabim sprintat po stanovanju za miskotom. Saj kmalu bo tega konec, ko bo sel v vrtec, jaz pa veselo na hiter konec studija.
Ati bo pa se naprej sluzil tolarje.

Lep vecer vsem skupaj!

New Report

Close