Študija ugotovila, da so necepljeni otroci bolj zdravi
Inštitut v Pittsburghu za čisto in uporabno znanje (IPAK) je predstavil rezultate desetletne študije, ki so jo opravljali pri cepljenih in necepljenih otrocih. Opazovali so frekvenco obiskov pri raznolikih zdravnikih, pri tem pa upoštevali več parametrov, ki jih bomo našteli v nadaljevanju. Zbrani podatki pa so nakazali, da necepljeni otroki niso bolj nezdravi kot tisti, ki so cepljeni, temveč obratno. Necepljeni otroci so bili bolj zdravi kot cepljeni.
Ne zmišljuj si, ker takrat nisi živel in nimaš pojma. Znaš samo po papagajsko ponavljat cepilsko propagando.
[/quote]
V tem je celi trik, ponavljanje zavajanje oziroma kontroliranje percepcije čez šolstvo, in seveda kontrolirane MSM. To je vse kaj je.
Teška bo. Ljudje je lažje zaj-ebat kot prepričat da so zaj-ebani.
SAmo eno vprašanje:
A si upaš svojega necepljenega otroka peljat na izlet nekam v afriko al pa recimo bangladeš oz. tja, kjer otrok ne cepijo po programu za nekaj časa, toliko, da zboli za eno od teh bolezni (davica, ošpice, itd.), zoper katere cepimo otroke?
Pa prosim za iskren odgovor!
[/quote]
Kamorkoli.
Ošpice;
Zvezno sodišče v Karlsruheju je 1. decembra 2016 v petletnem “preizkusu virusa ošpic” potrdilo senzacionalno sodbo višjega deželnega sodišča v Stuttgartu z dne 16. februarja 2016.
Od 1. decembra 2016 je najvišje nemško sodišče razsodilo, da vsi zahtevki glede okužbe z ošpicami, cepljenja proti ošpicam in virusa ošpic nimajo znanstvene podlage.
Najvišje sodno potrjeno sklepanje vsebuje jasno poimenovanje dejstev, ki ne zavračajo le vseh trditev o okužbi z ošpicami, cepljenju proti ošpicam in virusu ošpic, temveč o vseh tako imenovanih “virusih, ki povzročajo bolezni”, in cepljenju.
Zdaj svet čaka na prvi sodni postopek, v katerem je uvedena ta najvišja sodna pristojnost, s katero se prepreči obveznost cepljenja, izključitev iz šole, poseg v starševsko pravico ali v pravico do svobodne izbire poklica, tožba zaradi škode zaradi cepljenja ali nevzdržnosti nacionalnih priporočil za cepljenje.
To lahko in bi moralo – najprej v Nemčiji in nato po vsem svetu – do priznanja neželenega razvoja v medicini in začetka resnično znanstvene doktrine javnega zdravja. Temelji za to so postavljeni
https://gustirna.wordpress.com/2020/10/30/temelji-su-postavljeni-spasimo-djecu/
AIDS: prevara busted
https://www.youtube.com/watch?v=204OPwgaBHc
Ta gonja proti cepljenju je že absurdna. Jaz si ne želim iti v preteklost, kjer je ženska morala roditi nx, da je imela 2 zdrava živa otroka, 2 živa a poškodovana zaradi otroške paralize ali ošpic in kar nekaj mrtvih v 1. letu življenja. Dajte si no malo pogledat statistike.
Tudi mene zanima ali si anticepilci upate necepljenega otroka peljati nekam, kjer otroške bolezni razsajajo in še vedno vzamejo mnogo življenj?
Pa tudi ali otroku, ko zboli, daste Lekadol, Aspirin, antibiotik…? Ker tudi to je grozna kemija z mnogo stranskimi učinki.
Moji so cepljeni po programu in še dodatno (Pnevmokoki, Rotavirus, KME) pa so zdravi. Bolj zdravi od otrok, ki niso toliko cepljeni, potem pa 3x na leto antibiotik zaradi vnetja ušes… Dajte malo uporabit glavo in ne verjemite vsemu.
P.S. Sama sem precej precepljena, ker veliko potujem in vam povem, hujši so stranski učinki bolezni, kot par dni bolečine v rami zaradi cepljenja.
Kamorkoli.
Ošpice;
Zvezno sodišče v Karlsruheju je 1. decembra 2016 v petletnem “preizkusu virusa ošpic” potrdilo senzacionalno sodbo višjega deželnega sodišča v Stuttgartu z dne 16. februarja 2016.
Od 1. decembra 2016 je najvišje nemško sodišče razsodilo, da vsi zahtevki glede okužbe z ošpicami, cepljenja proti ošpicam in virusa ošpic nimajo znanstvene podlage.
Najvišje sodno potrjeno sklepanje vsebuje jasno poimenovanje dejstev, ki ne zavračajo le vseh trditev o okužbi z ošpicami, cepljenju proti ošpicam in virusu ošpic, temveč o vseh tako imenovanih “virusih, ki povzročajo bolezni”, in cepljenju.
Zdaj svet čaka na prvi sodni postopek, v katerem je uvedena ta najvišja sodna pristojnost, s katero se prepreči obveznost cepljenja, izključitev iz šole, poseg v starševsko pravico ali v pravico do svobodne izbire poklica, tožba zaradi škode zaradi cepljenja ali nevzdržnosti nacionalnih priporočil za cepljenje.
To lahko in bi moralo – najprej v Nemčiji in nato po vsem svetu – do priznanja neželenega razvoja v medicini in začetka resnično znanstvene doktrine javnega zdravja. Temelji za to so postavljeni
https://gustirna.wordpress.com/2020/10/30/temelji-su-postavljeni-spasimo-djecu/
AIDS: prevara busted
https://www.youtube.com/watch?v=204OPwgaBHc
https://www.youtube.com/watch?v=Cnq9pgE-UQc
[/quote]
Bom rekla samo to. Dokler si zdrav in na varnem, ne veš, kaj imaš.
Lahko je bil pameten iz kavča v državi, kje je precepljenost 90 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in se ti ni treba bat za zdravje svojega necepljenega otroka, ki seveda Afrike in Azije ne bo videl za časa svojega otroštva.
Lahko je bil pameten iz kavča v državi, kje je precepljenost 90 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in se ti ni treba bat za zdravje svojega necepljenega otroka, ki seveda Afrike in Azije ne bo videl za časa svojega otroštva.
[/quote]
Posluš me zdaj ti;
Kaj si jaz upam kaj ne, pojma nimaš.
Ne veš kaki lajf sem imel, in kaj sem vse počel.
Riskiral sem marsikaj ne le enkrat.
Vse kaj je “nevarno” in “riskantno” sem dal skozi.
Sm krepko čez 40, uspelo mi je vse preživeti brez uradne medicine.
Ne nasedam na nobeno testiranje, ne cepljenje.
Nikoli se ne testiram za nič. Ne nasedam propaganti tak kot večina.
Strahom vas kontrolirajo, ker se bojite umret, vam lahko prodajejo kawasaki bolezen, svinjsko, šišmiš gripo, i kaj se ne bodo vse zmislili, ne vem. Kr nekj.
Dej zbudi se.
kaj je s tem kavčom?
[/quote]
ko je bil prvi val migrantov, sem šel kot prostovoljev pomagat.
Takrat so mi silili masko, češ da imajo “ONI” tam “DOL” nalezljive bolezni, kake mi tu nimamo.
A misliš da sem dal masko gor?
Phahah, čeprav je bila vojska in policija, in so mi težili, nisem ih ebal 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
In sem zbolel?
Ne.
Sem sexal v preteklosti vedno brez kondoma, pač ne maram to plastično gov-no.
Sem zdrav?
Ja.
Če bi pa šel na test, recimo za aids, in dal svoje zaupanje “farmaciji” ne medicini, ker farmacija ja preuzela medicino, in bi napisal, ja sem menjaval ogromno partneric, vedno brez kondomov.
Zdaj dodaj še temu če je nekdo narkoman, ali homo recimo, in to da na papir, svoje zaupanje daš njima.
Kdo ima večje šanse da bo pozitiven?
Biznis.
In tako ti uničijo življenje.
Ti se bojiš da boš umrl, pojedu boš govno če je treba da preživiš.
V resnici pa ti ni nič-
To ti je jasno?
Le strah je.
Cepiva so za ovce.
https://gustirna.files.wordpress.com/2020/05/b2136140x-1.pdf
[/quote]
Saj sploh ni naravno,da če živiš v tej deželi, da vidiš Afriko in Azijo ali bolje rečeno ni to nekaj kar naj bi kar vsak videl, kot da je 5 km stran.
Tudi Sibirije ne. In si zato manj človek potem takem, če to ne vidiš, ne obiščeš? Mislim da ne.
Ko so ljudje začeli preskakovati lastne dežele pa se opazi kakšen svet postaja in kako neki narodi,ki bi lahko živeli v miru živijo in doživljajo pekel zaradi drugih narodov.
Morda bi bilo še to dobro povedati otrokom. Tako kot so jim povedali, da so domorodci umirali, ko jim je “belec” nosil bolezni.