Študija ugotovila, da so necepljeni otroci bolj zdravi
saj nič ne prebere, ne razume ipd. samo lepi in vse pripisuje svoji agendi… po prizemljitvi se pa samo reži ali grozi.
včeraj je tudi nek berlinski protest kmetov proti novi nemški okoljski in okoljevarstveni politiki, pesticidom itn. vpeljal v nek protest proti covidu cepljenju, ukrepih itn. pa nikjer covida ni bilo omenjenega še v njihovih vaških kmečkih novicah ne…
A lahko nehas? Seveda bi vsak raje necepil. Vendar se zavedamo kolektivne precepljenosti in odgovornosti. Zato cepimo otroke. Na racun mojega cepljenega otroka drugi pametujejo in so varni. Imas res tako nizek iq?
[/quote]
Lej, lahko slediš čredi in greš na klanje ovca, kaj nej ti rečem, jaz ne grem.
Prebral sem disclamer, seveda sem, če ne kapiraš sam zakaj je gor, jaz ti ne morem pomagat, razen če želiš da ti razložim.
Gunner, jaz sem točno tam kjer hočem bit, nikjer drugje nebi bil, sej pravi na realnih tleh.
Na vsako bockanje, provociranje reagiram in reagiral bom agresivno, ker sem tak, isti v živo.
Ne pustim se.
Kar dvomim za 99,99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tu (od provokatorjev) da so v živo taki kaki so tu.
Sej pravi direkt v čelo, papci.