Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štumpi!!

Štumpi!!

Pogresam te, poljub!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

aha………jaz pa postajam zgodovina????????????’smrk……….

sonči, JAZ PA SANJAM IN SANJAM….in čakam…..

štumpi ti pa lepo nazaj delat…grrrrrrrr……

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ti si sedajnost..nc bat!!! In tko moj..moj..poglej u ladlc

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hmmm.. vsi imate nekam polne ladlce – v mojem pa lahko pajke gojim ;). Hehe, dober dan tudi tebi, SonceK.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hmmmmmmm…….a ti bi se tud rada igrala….samo da se ne opečeš…..

a si kavico že popupcala??

Joj, ravnokar sem mleko na kapučino vlila – zdaj pa tako lepo diši…. Malo, da me ne bo več tako zeblo, brrr.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ohhhhh..kak ti zavidam….ap si kar sama??????’

a včeraj si bila v šoli???

mihika..lep dan..;))

Nič šola :))) Še ne, no. Pa sama tudi nisem. Samo morajo eni pozno delat in potem čez dan spat. Pa ostane malo časa za kletko :)).

bil sem danes , na tvojem koncu dopoldne, in odšel zelo slabe volje….

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

ampak ne zaradi mene, to si pozabil napisati…jaz sem tko tvoja tvoja..une pa daj na gobec..bemti..ce druzga ne pomaga;))

Ej moj Razo prvoborc!
Tuki naju lahko čist vsaka nategne…..midva pa ne morva nobene,kaj?
Pa kje delava falerje,mater?
Če se pojaviva:cvilijo in kričijo…če se ne pojaviva..je isto!
Kakšne drobne oddolžitve pa te pupce ne znajo iz sebe stisnit.
Kam gre ta svet,ajme burazeru!
;-)))))))

lahko boš brala v cajtengu, en iz lj. dvignil hišo v zrak..,,hahahahah

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

New Report

Close