Štumpiju za RD
.. sej mogoče bom izpadel cepo… ampak mislim, da ima danes naš predragi Štump svoj praznik….
Štumpantl.. še na mnoga zdrava zajebantska.. predvsem pa uspešna leta in… da bi bil… vsaj vsake tolko tud kej tuki :))))
Jani ma nekje podatek, da je danes tvoj RD.. pa ni čist na 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zato, Štumpi.. upam da sem zadel v dnevu 🙂 Še enkrat.. vse naj.. naj!!!!
Hvala , za cestitke !!
delo , delo ine delo žal sem vsak dan na terenu in res malo kgaj uletim in poškilim kaj se tud dogaja
drugace pa , se zmeraj sedaj spomnim na uno pesmico
“GODINE NI SU VAŽNE,……lalalalalallaalalaa
lepo se imetje, in ko boste v LJ. (ali v BTC-ju se mi oglasite)
PAPA
Ejla, prijatelječek ???!!!!!!!
Aha, no ja …. še tole:
Dragi prijatelj,
k dnevu, ki se mu reče “rojstni dan” in v katerem si bil ti baje glavni “akter”, lahko človek izpiše čuda in več reči, lepih želja, smiselnosti, nesmiselnosti, skratka …. če začnem zdaj resno pisati, boš spet …. hud name, ker bom ….. predolga. (… btw., za kar se jaz ne bi nikoli preveč jezila in bi ne bila ravno huda… za dolžino mislim, he, he, he). Pa vseeno, nekaj besed pa le mora biti, veš, dragi Štumpi. Vsaj nekaj malega spominov, nekaj malega melanholije in nostalgije. Kajti, najti prijatelja ni enostavno, ti pa si stal … tam in nas … čakal. Spomni se, kako si čakal, ko so po tebi padale trde dežne kaplje! Dostikrat se spomnim dne, ko sva oba stopila iz dežja … pod kap in se prepustila … najinemu prijateljevanju. Tok naju je vodil naprej in zate sem ostala … za vedno …. Mari !!
In ta Mari, dragi Štumpi, ti zdajle sporoča s pomočjo Mary Catherwood (1847-1901) naslednje:
“Dva sta se lahko dolga leta pogovarjala pod isto streho, vendar se v resnici nista nikoli spoznala; druga dva pa lahko ob prvem pogovoru postaneta stara prijatelja.”
Kaj meniš, Štumpi, sva midva postala stara prijatelja? Prijatelj pomeni naš notranji svet, mar ne in prijatelj sliši pesem v naših srcih in nam jo zapoje, ko nas zapusti spomin. In zdaj, Štumpi, ti prepevam najlepšo pesem, pesem prijateljstva. In ker je prijateljstvo vino življenja, dvigam zdaj čašico na tvoje zdravje, ga izpijem in si mislim, kaj vse bi ti še lahko zaželela k tvojemu rojstnemu dnevu. Želim ti vsega tistega, kar želim sebi. Da sebi ne želim slabega, ti je najbrž jasno. In ker je tako, ti limam ob tem še enega cmočka, te tesno objamem in ti na uho zašepetam: ŠTUMPI, VSE NABOLJŠE!