Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŠTUUUUUMPIIII …

ŠTUUUUUMPIIII …

… samo eno vprašanje. A si bil ta vikend na Krokarjih? Mal sem se razgledovala okrog … a nisem videla nič tebi podobnega … :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Oštja!
A je Štumpi teč,al kej?
Men se zdi prou fejst mož!
Sp

Seveda je fejst mož … saj nisem rekla nič proti temu … Saj ravno zato se imela v soboto oči tako na pecljih, ko sem ga iskala v množici.

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ma kej ste bli sami krokarji tam?
😉
Sp

Ko smo prispeli nismo bili še krokarji … drugi dan pa smo bili res vsi prekrokani … :))))))))))))))))

Lp, Bgv

Bugi?
A si kdaj videla ljubezenski let krokarjev?
Nepozabno…fantastično!
Sp

Hm … to bi pa bilo res potrebno enkrat videt … :))))

Lp, Bgv

Sam dvomim,da bi tebi kaj pomenil,ker si bolj na motorjih!
Piloti…in tisti,ki smo to ostali silom razmer samo po srcu…pa obožujemo te njihove vragolije v zraku!In gre se za ljubezen!
Sp

Jaz bi pa lizala….daj mi ga

tvojega ledija…cmoka;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:)))) .. jaz imam pa ravno sedaj nad mojim uhodom v hišo kosovo gnezdece … in otročički so se ravnokar izvalili … in očka in mamica stalno preletavajo sem in tja, jim nosijo za papcat … mamica jih vsake toliko pogreje, če jim j mraz … Res lepo … :)))))))

Smo pa ravno zadnjič opazovali, kako sta se dva goloba … dol dajala … :))))) … ha ha … mater sta bla simpatična … On se je na veliko šopiril … ona se je pa delala, kot da je ne briga … ko se je pa približal je samo počenila in čakala, kdaj jo bo naskoču … :)))))))))))))))))

Lp, Bgv

TOOOOOOOOOOOOOOOOO1
To je pa tako lepo!
Pri nas grlice to delajo!In točno tako,kot si opisala!
Lepo!
Sp

:))))))) No … sej mogoče so ble grlice … pa ka ti jaz vem … :))) … nekaj s krili j bilo v glavnem … :))))

So pa res prisrčni tej ptički, res … :)))

lp, Bgv

bil, sem samo 100 m stran
imeli smo v najemu cross progo in zbirališče za LAND ROVERAŠE

tam sem skal kot veša z fotoaparatom in slikal (nabiral materiajal za speltno stran)
škoda da nisi prišla še tja pokukat

pa drugič
saj boš kmalu v LJUBLJANI
cmoka in lep (tih deževen dan)

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Uh … tam blizu pa res nisem bla … ni blo cajta … :)))) … smo se preveč tarali ob šanku … :)))))))))))))))))))))))

Uh … v Ljubljano pa dvomim, da pridem … Sicer miško pravi, da bi šli samo pogledat gor kako je in zvečer nazaj … sam … kaj pa vem … Bi si rada vzela en vikend relaxa … :)))))

lp, Bgv

CRC!
Ko pridemo k tebi,jo pa stisneš!
Sp

kdaj si bil ????????
Ce je lepo vreme – potem sigurno me ne dobiš !!
motor vabi ….
lep dan , kljuka

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Motor…pa ja!
Piške te matrajo…..no ja,če jih pa naa motorju…..je pa najbrž sploh the best….nisem še nikol probu….bom BGV uprašu…ona se na motorju dol daje baje.
;-)))
Sp

Samo enkrat sem se … pa je bilo strašno nekomot … :)))) Ne bi tega več ponovila, hvala …

Lp, Bgv

OK!
Bugi pravi,da je en CRC na motorju….kar se mi je zdelo že prej…pa vseeno hvala za strokovno mnenje.
😉
Sp

:)))) Prosim! :)))) ;)))

LP, Bgv

New Report

Close