Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas stvari iz nosa!?

stvari iz nosa!?

Dejmo se enkrat za zmeraj odločt kako bomo rekli zelenemu sluzu iz nosa.
Zadnjič se je zgodila zanimiva anekdtota.
Jaz in moji frendi smo bili v Košani na pici(ni slaba pica) in jaz ker sem pač full šef sem sedel spredaj.Edini ***** je bil to da sem imel poln nos.Potem se jaz lotim moje nosne luknje obdelovat s prsti.Šofer oziroma lastnik avta mi reče naj ne mečem muck po tleh, ker pa jaz ne vem kaj so to muce nadaljujem z pečkanjem svojega nosu.Pol mi pa je tip zapizdu.Seveda sem ga hotel vprašat kaj so to muce preden sem ga fizično napadel.
skoraj sem izpetardiral prijatelja ker sem mislil da me jebe s temi muckami.
Jaz jim rečem miške!
TOREJ KAKO JIM BOMO REKLI?????????
Pomagajte preden še komu razbijem nos tako da ne bo imel niti mišk niti muck niti tako kot on temu reče.
HVALA
Lep pozdrav iz danes kar tople postojne

bwahahahahaha, bulezen ena. sam pice majo pa dobre.
pozdrav iz pustojne

Zivjo Jakec!
O tej stvari mislim naslednje! In sice zelo napacno je bilo da si razbil svojega prijatelja saj ta te je ucil le osnovnega bontona.Mislim da peckanje po nosu ni primerno v druzbi ,se posebej ne kadar se caka na hrano!
Verjetno je razlog ta da si bil zelo lacen in si si privoscil majhno predjed!
Tistim stvarem “miskam” (kakor jih ti imenujes) bi mogoce pasalo ime pohane miske saj imajo obliko le teh! Kaj pravis?
Drgac pa rajsi kot da tepes prijatelje (ker sem slisal da si strah in trepet Postojne) si raje porini litrsko flaso od slovina v rit in zakrici PISCANCI PRVAKI!!!

ey YO!!

Če so “mucki” tvoji, bi jim lahko rekli “jakci” … 😉 Potem bi najbrž bolj pazil nanje in jih ne bi kar tako metal naokoli po avtu, po svetu, po tleh, etc. 😉

Kaj se je pa meni zgodilo v 20-metrskem zelenem taxiju (mestni busi bele Ljubljane) … Pristopi moški in me vpraša, če sem kje videla njegovo “zlato kuglco”. Meni ni bilo nič jasno, pa sem se samo stran obrnila. Ker ni dobil odgovora, je naprej spraševal ostale potnike v taxiju. Ker mu nihče ni odgovoril, je moški izjavil: “No, nič hudega. Bom pa novo naredil!” In začel veselo vrtati po svojem nosu.

enim je pa res dolgcas…verjetno naslednji teden lahko pricakujemo zgodbico o francki in njenih ušeh…

no vidis mashy si ze pala u filing!

mashy dej se pridruži nam zadrogiranim postojnskim piščancem in napiši še ti eno totalno hokejsko temo,tako kot jih pišem jaz.

hahahaahhihihiihi drk drk špric špric dns sm spohu tri miške hahahhihhi špric špric hahahaihihihi ime mashy kako me tu uzburja hahaha hihihi ud mihca tipkovnca je cela pošpricna hahahiihi

fak ku ste bulani ….ja kako se pa lahk tako grdo obnasate? Starpiscanc u prvert!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close