Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SUAŠ – program ekonomski tehnik,…rabim informacije

SUAŠ – program ekonomski tehnik,…rabim informacije

Ali kdo ve, kakšen je program ekonomski tehnik na SUAŠ v LJubljani. Obstaja 4 letni program in krajši program. Ali mi lahko kdo napiše kaj več, saj se ogrevam za vpis na to šolo. Ali je lažja kakor srednja ekonomska šola na Roški? Prosim za čimveč informacij…..

Itak, da je lažja, če je pa prilagojena južnjaški populaciji. Vseeno kateri program izbereš, jaz ne bi zaposlila nikogar iz SUAŠa. Lp.

ooh ti primadona..Hvala bogu da nimam posla z takšno primitivno osebnostjo.

Res je. In potem še pomisli da je taka primitivna oseba lahko delodajalec. Ni čudno da je šlo vse v k**** Katastrofa!

Ekonomski tehnik je samo 4-letni program. Teoretično je vseeno, ali SUAŠ ali Roška; praktično je pa odvisno od tebe, učiteljev itd. Če si “pri sebi”, narediš povsod. Poklicna matura je povsod enaka.

Krajši programi niso ekonomski tehnik.

Takule kar se tiče SUAŠ-a je res stara šola a v njej prijazni profesorji, ki se trudijo okrog tega, da učenec doseže uspešen uspeh. Maturo naredijo s te šole s 96{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} se lahko pohvalijo. Mature so povsod enake tako, da imajo vsi enako možnost za naprej.

Še vedno nekateri radi matrate svoje otroke na Roški ali Prešernovi….., ker je ime ime. Ne ne ime pomembno je znanje in sproščenost otrok v šolah. To govorim iz svojih izkušenj, danes pa je moj sin na faksu in nima nobenih težav, čeprav je srednjo šolo končal na SUAŠ-u od tam nosi lepe spomine na svoja srednjošolska leta.

Takšne prijaznosti in zavzemanja nisem čutila na drugi srednji šoli kamor hodi hči. Tam jim je vseeno ali narediš ali ne odvisno od samega sebe. Se ne praskajo.

Tako da kapo dol SUAŠ-u. Pojdite na razgovor pa boste vedeli o čem govorim, hči je imela drugačne cilje in se odločila za drugo smer, zato lahko povem kako in kaj.

baje dajo velik na šport?

predvidevam da ni odraščala na ”pašteti” oz je imela vsega dovolj ali pa ji ime npr. Prešernova pomeni več?
delo v sloveniji se težko najde in da potem gledamo še po narodnosti.?
resno wtf

še kaj??

New Report

Close