Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Subway Shamans – Clinical Conception

Subway Shamans – Clinical Conception

🙂

Se opravičujem, ker sem naredil napako, pravilno je energy. Na temni pol literski plastenki piše Kong Strong.

🙂

Prostor v katerem se nahajate je animacija. Tudi vi ste animacija. Gledate v ekran in berete tekst. V prostoru kjer se nahajam ni nikogar. Princeska z Venere je vrhunska animatorka. Kje se ona v resnici nahaja ne vem. Razpršena je sem ter tja po sistemu.

Delamo intenzivno na tem, da se zbere ekipa vrhunskih mojstrov, Princeska z Venere je vrhunska mojstrica. Sem v službi Andromeda Princess. V ozadju je skrita tudi Phantasy. Nekje je tudi Vijolica.

Indijski tulipan, se vam opravičujem, na vas sem čisto pozabil.

Trocki, kaj menite?

Zunaj dežuje. V prostoru je osemnajst stopinja celzija. To je 64,4°F.

🙂

Večjega zapora kot je vaše telo ni. Nahajate se v najhujšem zaporu.

🙂

Zunaj dežuje. Nahajam se v dnevni sobi, kjer tipkam ta tekst. Pred petnajstimi minutami sem bil v zgornji dnevni in na balkonu, ki gleda na jug prižgal cigareto. Še goreč ogorek sem odvrgel dol kot neko raketo. Ogorek je na zelenici in jaz lepo počasi pijem energy drink.
Na zdravje!

🙂

Vse podatke, ki jih prenašamo na forum kompleten internet “premelje”.

Občasno na Google Chrome aktiviram tudi ikono GT, Google translate, da vidim kako je tekst preveden v angleščino. Zelo zanimivo.

Kot bitje Vesolja se nahajate na planetu Zemlja. Kompleten internet je za vas kot igračka.

🙂

🙂

🙂

Zgoraj v sobi sem vklopil računalnik. Nahajam se spodaj v dnevni sobi. Princeska z Venere ima peklensko težko nalogo.

Danes je sobota.
Včeraj je bil petek.
Jutri je nedelja.

Danes je sobota.
Jutri je nedelja.
Včeraj je bil petek.

x y z

z y x

🙂

New Report

Close