Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sugar Daddy isce Sugar Baby

Sugar Daddy isce Sugar Baby

Pozdravljene dame !

Podoben oglas sem ze objavil, odziva veliko, a vseeno nic primernega… morda je tudi moja krivda, oglas ni bil dovolj jasen,ne vem….zato ponoven poizkus.

Najprej na kratko o meni.

Star sem 40 let, zivim v Ljubljani, normalne postave, visok 184cm/85kg/18cm, neporascen po telesu, kratki rjavi lasje, temno rjave oci, zelo simpaticen, urejen, veliko dam na osebno higieno, vedno pripravljen na kaksno neumnost, izobrazen, zgovoren, zabaven, odlicno situiran…

Iscem pa simpaticno zensko, stara bodi med 30 in 50 let, da si urejena, zabavna, razgledana…ne iscem manekenke, kaksna kilca prevec ne moti. Bodi iz Ljubljane ali okolice (do 50km).

Zanima me izkljucno odnos sugar daddy – sugar baby, kar pomeni, da v zameno za tvojo druzbo ponujam darilo, po izbiri in odvisno od tvojih potreb/zelj, stvar dogovora… dobivala bi se recimo 1-2x tedensko v hotelu, lahko pa tudi najamem stanovanje, po zelji.

Toliko zaenkrat, vec pa po mailu. Ko me kontaktiras se prosim na kratko opisi, visina, teza, starost, izgled, status(porocena, samska…) itd. Ne pricakujem slik, bom pa zadovoljen, ce jo prilozis.

Moj mail je [email protected]

Lp

D

Hi

Slucajno naletela na oglas, no ne povsem slucajno… haha

A take zadeve laufajo? Me obcasno zamika, razmisljam, ampak se se nisem opogumila

v Ljubljani to ful laufa. Ampak ker ima vsaka običajno 1 ali max 2 sponzorja, se o tem veliko ne govori.

Lsufajo, moraš imet pa samo dost jajc 🙂

Ponudba – povpraševanje

A take zadeve laufajo? Me obcasno zamika, razmisljam, ampak se se nisem opogumila.

So laufale, laufajo in bodo laufale.

Imam občutek, da bodo laufale čedalje bolj, vzporedno z resnim padcem standarda, mogoče čez nekaj mesecev tudi precej večjo nezaposlenostjo.

Je pa pri tem “delu” kar nekaj nians, ki jih lahko izbere ženska.

1. Klasika, katero poznamo vsi, ali vsaj tisti, ki jih to kakorkoli zanima.

2. Erotična masaža, katero bolj kot klasiko cenijo mnogi starejši moški. Tu je maserka lahko popolnoma oblečena, lahko je na željo stranke delno razgaljena, nekatere pa delajo tako masažo poponoma gole tako, da masirajo stranko pretežno s telesom.

Se pa pri erotični masaži dogodi, da stranka prinese s seboj lasten pribor, ki maserki omogoči  rahlo, ali bolj grobo dominacijo nad njim…

Taka maserka seveda ni domina, lahko pa jo dominacija začne veseliti in začne samo  dominirati.

Tako dominantno masažo (oz. maserko) že vsaj 3 leta išče moj dober znanec. Mogoče je ni našel zato, ker išče dekle/žensko, ki naj bi bila aktivna, ali bivša aktivna športnica, oziroma naj bi bila vsaj malo nabildana.

Bom pa omenil še komaj polnoletno domino, ki je njega dni v Ljubljani bolj kot za denar dominirala za njen lastni užitek. Boste rekli: To pa vendar ni nič posebnega.

Posebno je bilo to, da je bila punca dejansko mlada (19, ali 20 let), uživala pa je tudi tako, da je moške jahala, kot konjičke, vpila na njih, jih poniževala, bičala po njihovih golih zadnjicah.

Za  piko na i pa ji je ravno pri takem jahanju skoraj vedno tudi prišlo!

Seveda je pri odločitvi za maserko precej pomembno, da maserko masaža zanima, privlači, da pri  masiranju uživa.

In čisto dovolj je. da ima recimo tri do štiri gospode, ki jo obiščejo po trikrat, ali štirikrat mesečno, pa pade še pol povprečne plače…

Sem poslala mail 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Barbyy, 09.05.2025 ob 23:51

Sem poslala mail 😉

Barbyy, ponudba je iz leta 2022, torej stara že 3 leta. Dvomim da je še aktualna. Če te zanima tovrstno sodelovanje, potem ti tukaj napišem mail, pa se lahko dogovoriva.

Barby, javi se prosim na

[email protected]

Barbyy javi se mi [email protected] ali na zs

a si se ze opogumila ? pisi mi na [email protected]

sem 50 letnik iz lj

A ti si sugar daddy 😂😂🤣

New Report

Close