Najdi forum

suha koža

Ko zunaj postaja bolj mraz, mi koža na obrazu in celem telesu postane zelo suha, tako imam včasih občutek, da mi jo kar skupaj vleče. Prosim za predlog za kremo za obraz (za 30 let).

Kupi si Serum Anti-Soif Multi-Hydratant od Clarinsa.Je sicer drag,ampak pomaga.
LP

Malo manj draga pa je krema – losion za telo NIVEA Q 10 .

Za telo ti svetujem kot Ina, za obraz pa imam jaz Nivea visage antifalten, dobra je tudi od Nivea visage alpha flavon. Imam zeloo suho kožo in občutljivo tud. LP

Verjetno ima Daša probleme s suho kožo po celem telesu. Tudi jaz imam te težave pa mi nobena od naštetih stvari ne pomaga. Malo bolje je le če namesto losiona ali mleka za telo po vsakodnevnem tuširanju uporabim kremo za zelo suho kožo (npr Dove), pomaga tudi olje za tuširanje.

Če ima katera kakšen boljši predlog, bo vsak nasvet dobrodošel…

LP

Po tuširanju se namaži z oljem (baby olje) na mokro kožo , malo počakaj da se vpije in šele nato obriši. Pomaga, samo večkrat to ponovi.

Za telo je zelo fajn krema Dove body silk.
Tudi meni niso dovolj mleka, kaj šele losijoni.

KREMA ZA ZELO SUHO KOŽO – ARTISTRY TIME DIFENCE – DNEVNA IN NOČNA.
DELUJE 100 %

LP

Hvala za odgovore. Zanima me še, ali se to kupi v vsaki drogerihji ali kakšni posebni?

Tudi jaz imam zelo suho in občutljivo kožo, a mi kozmetika Nivea ne odgovarja. Tako uporabljam Vichy Nutrilogie2 za obraz (poskusila sem tudi Thermal S) in Vichy losion za telo. Testerje dobiš v vsaki lekarni.

Mimogrede: baby olje je parafinovo olje, ki je rakotvorno in tudi skodljivo. Na sreco so nekatere kvalitetne kreme ze brez tega shita. Jaz sem si mazala, vendar je s casom koza se slabsa. Verjetno je boljse kaksno naravno olje nprr. od Buebchen ali navadno mandljevo, olivno, karkoli.

natka, koliko si stara? jaz sem namreč še najstnica, imam zelo suho kožo pa so mi že v enih dveh lekarnah povedali da krema nutrilogie nikakor ni primerna za mojo starost. ali katera mogoče ve zakaj?
hvala, lp.

New Report

Close