Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style suhe konice las

suhe konice las

ali mi lahko svetujete-preizkusila sem že vse od vseh mask in fluidov,krem….a moje konice so še vedno tako suhe in se neprestano cepijo in lomijo.
lase si perem na 5 dni-šampon,balzam,maska in na koncu še fluid na konice las pa nič ne pomaga.še vedno so čisto trde in suhe.
kaj mi svetujete????’imam dolge lase sredi hrbta

Žal proti naravi ne moremo nič. Če vse to uporabljaš, potem so pač takšni lasje. Konice je potrebno strižti redno in izogibati se sušenju las s fenom in ostalim pripomočkom, ki mehansko poškodujejo lase in konice. Lahko pa še poizkusiš z vitaminskimi dodatki, vendar rezultat ni viden tako hitro.
lp alenka

Šampan, balzam/maska . Saj če uprabljaš masko, ti ni treba balzama in obratno. Torej izbereš ali balzam ali masko. Upam, da imaš kvalitetno lasno kozmetiko, ki je namenjena vlaženju las. Si jih sušiš s fenom ali naravno? Za dolge lase ti priporočam naravno sušenje;če pa si jih že fenaš, si jih moraš pa vmes česati od korena do konic. In na koncu naneseš serum za konice. Jaz trenutno uporabljam Schwarzkopf professional in je super. Odličen pa je Joicotov, vendar drag (čez 5000 sit).
Na tvojem mestu bi šla do frizerja in se prepustila svetovanju in nakupu profi izdelkov.

na 5dni…ta pa je

Meni pomaga olivno olje – pustim si ga ene par urc na glavi, izperem in normalno šamponiram. Še vedno pa iščem idealno sredstvo proti cepljenju las 🙂

priporocam ti, da vedno uporabis masko za lase in si jo na laseh pustis cim dlje…nanesi je veliko in pusti delovati uro dve tri…uglavnem cim dlje…potem si lase susi naravno. Cisto na koncu si jih lahko za volumen posusis tudi s fenom in glavo obrnjeno navzdol…pomembno…susi se vedno tako, da s fenom pihas od korena las proti konicam…in NIKOLI navzgor – torej od konic k glavi.
namesto serumov raje uporabi oljcek za konice..ker je bolj masten in in konice bolje “sprime” skupaj…saj se mi pri serumih vedno zdi, da se kar vpijejo v lase in ti se vedno zgledajo razcepljeni oz. bezeci.

vsekakor se redno strizi…na 2 meseca 2cm, na tri 3cm…ce imas lase mocno razcepljene tvegaj in se najprej postrizi nekoliko vec, potem pa si jih redno neguj…morda si jih lahko za boljsi ucinek nekajkrat umijes bolj pogosto in vedno nanasas masko, tako da lase nahranis.

Maska, ki je meni vsec in ima sprejemljivo ceno: Garnier (mislim da za barvane lase) mislim da je nekaj povezano z vrtnicami, pa pantene, in satinique vlazilna maska od amwaya.
Wsekakor z masko ne varcuj, nanesi jo obilno..izogibaj se samo vrha glave, da si lasisca ne zmastis.

New Report

Close