Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Suhe roke-obnohtje

Suhe roke-obnohtje

Živjo.

Imam precej suhe roke. Sedaj v jesenskem, zimskem času je stanje še nekoliko slabše. Še posebej suho imam okoli nohtov. Uporabljam olje in kremo. Pa me zanima katera krema je najboljša, da ne nakupujem vse povprek kot do zdaj. Hvala.

Odgovor se skriva v tvojem imenu – limonin sok je najboljši. Stisneš par kapljic, namažeš in počakaš, da se posuši. Roke bodo mehke in gladke.

Maži z oljem. Kreme ne nucajo dosti.

Glysolid haut balsam, takšna rdeča okrogla škatlica je, dobiš v Mullerju, stane mislim da manj kot dva evra, je precej mastna, ampak zelo hitro in učinkovito popravi stanje kože, tudi morebitne ranice tik ob nohtu, ki se naredijo pri zelo suhi koži. Poskusi, ne bo ti žal.

jaz imam pravo kremo za tvoje suhe roke. Prvo ti dam free.

Tea tree krema od Justa.

Uporabljam samo olje, 1x na teden limona in olivno olje kopel. Roke umivam samo z naravnim trdim milom, tudi za telo uporabljam samo trdo milo in ne tekočih. Kadar pomivam imam vedno rokavice.

Kreme mi izsušijo kožo in me koža po njih srbi. Niso dobre za kožo.

Bepanten je zakon

Bolj pomembno kot katera krema je da jo prav in redno uporabljaš. Po umivanju rok vedno okoli nohtov olje če imaš tam suho. Potem kremo čez. Pa običajno je obnohntna kožica suha znak dehidracije. Malo več pij vode in kakšne elektrolite. Meni osebno odgovarjajo neutrogena kreme za čez dan, ker se hitro vpijajo, pa v dm dobiš ziaja – kozje mleko kremo, ki je tudi odlična za čez dan. Zvečer namažem roke z bolj mastno kremo. Odlične so z ureo.

New Report

Close