Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Suhi in uničeni lasje od barvanja

Suhi in uničeni lasje od barvanja

Satenasto olje za suhe in neukročene lase.

Sama uporabi krtačo z mehkimi ščetinami med sušenjem, pa bo krtača samo še za v smeti.
Sama se barvaj s tisto umetno svinjarijo, ker če je bila za Kleopatro dobra kana, bo pa še za mene in nehaj gledati Thompsona, ker drugače lahko postaneš klerikalna manijakinja.
[/quote]

Barvam se že 15 let, pa imam goste in voljne lase.

PS. Za Kleopatro je bil za pudranje dober drek, predvidevam, da se s posušenim drekom mažeš tudi ti?

Ali si katera od vas, ki se barva doma, vsakič nanese barvo po celotni glavi in ne samo po narastku? Ali to zelo uniči lase?

Zmeraj, vedno samo tako!

Pa keune in subrina sta že super. Še bolj super je pa Tangle teezer, krtačka, predvsem če se barvaš po celi dolžini in to za cele pol ure. Takrat pa res rabiš to krtačko, da so laski vsej videti zdravi.

Fitoval šampon je zakon!

[b]Barbs*[/b]

jaz bi na tvojem mestu najprej zamenjala barvo…mogoče kako od loreala, še boljše pa je, če te barva frizer, saj so te barve manj agresivne, kot te “domače”. jaz sem se dolga leta barvala doma in sem imela tako uničene, da sem se postrigla na kratko in od takrat hodim na barvanje k drizerju in nimam težav. zadnje dve leti pa uporabljam šampon in balzam od Alterna Haircare…je res draga (cca 24 eur), ampak imam šampon in balzam za 3 mesece (2x na teden perem glavo), ker ga moraš uporabiti res malo..za dva nohta na pranje, recimo…tako zdravih in lepih las nikoli nisem imela, kot jih imam zdaj

New Report

Close