Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Suhi lasje in prhljaj

Suhi lasje in prhljaj

Moj fant ima že po naravi zelo suhe lase, kot slama. Ima pa tako službo, da si mora vsak dan umivati lase, tako da se je situacija še poslabšala, saj se mu je pojavil še prhljaj. Nekaj časa si je na lase dajal ene zvarke (balzam, ki se ga ne spere), ki mu jih je svetovala frizerka, pa je bilo prhljaja še več. (zapravil je pa cel kup denarja) Zdaj si lase maže kar z navadno kremo Nivea, tisto modro. Zdaj je za silo v redu, ampak ne vem, koliko časa bo držalo.
Ali imate kakšen preizkušen recept zoper suhe lase? Ali lahko navadna krema lasem škoduje?

Hvala za odgovore!

Sama imam sicer obraten problem, ampak tu je nekaj predlogov
– Negovalni šampon za krepitev suhih in poškodovanih las – Fructis
– Pro-v šampon proti prhljaju 400ml – Pantene

Šampone je sprobal že skoraj vse, pa ni bilo nobenega učinka. V mislih sem imela kakšno masko ali kakšne domače zvarke, ki preizkušeno delujejo. Mogoče veš za kakšno finto?
Sicer pa vseeno hvala za odgovor.
Lp, Kleopatra

naj proba z olivnim oljem,lase si namaže in pusti stati čez noč oz.enih par urc(gor daš folijo in še čez brisačo) potem dobro našamponiraš in spereš,mogoče bo rabu večkrat oprat lase
drugače pa s pretiranim pranjem bo samo še hujše
jaz imam tudi zelo suhe lase in ti povem da malo dražji šampon in balzam(mislim da je boljši tisti ,ki se spere)sigurno pomaga,take kot majo pri frizerju,npr.keune, biolange,tiggi,..
krema ne škoduje,tudi jaz si jo včasih dam ampak potem pa mi pridejo hrati mastni in suhi lasje in je ful grdo za videt,če si jo dam preveč.

Zelo dobro za suhe lase je nekakšna krema, ki jo kupim pri frizerki. Imanuje se Luxina, 500 ml za 2000 SIT. Naneseš na suhe lase. Lasje ostanejo mehki in voljni in se neverjetno lepo svetijo. Poskusi! Sama sem ze vse poskusila, to pa je res najboljša stvar.

Vem, da je ta tema že zeloo zastarela, ampak upam da jo bo vseeno še kdo opazil.
Zanima pa me če slučajno kdo ve kje v Ljubljani se dobijo te izdelki Luxina?

New Report

Close