Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style suhi,poskodovani lasje

suhi,poskodovani lasje

Imam naravno blont lase,pred mesec dnevi sem si jih dala malo posvetlit z barvo.Vse to sem si sama delala doma.Zdaj imam konice tako suhe kot bi imela slamo na glavi.Uporabljam otroški šampon,subrino,vsaki stirinajst dni pa si dam gor masko..Enostavno ne razumen zakaj imam tako suhe in razcepljene lase.
Iman preko ramen dolge lase in si zelo zelim daljsih las…
Prosim pomagajte mi .

Prvo naj ti povem, da ti barvanje doma odsvetujem še zlasti svetlenje, ker so barve iz proste prodaje drugačne od naših. Frizerji uporabljamo profesionalne barve in z njimi znamo delati. Sama vidiš rezultat na svojih laseh, tako da si se že prepričala. Rezultat nekvalitetnega barvanja so suhe in razcepljene konice. Prav tako si jih lahko poškoduješ še s fenom in grobim česanjem.
Drugo, kar se tiče otroškega šampona, naj ti povem, da so potrebe otroškega lasišča in las, drugačne od nas odraslih. Priporočam ti obisk pri frizerju, ki da nekaj na kvalitetno delo in produkte in tam boš dobila potreben nasvet in produkte. Res je malo dražje, vendar si želiš imeti lepe daljše lase in z uničevanjem jih ne boš dočakala.

Umetno podaljševanje las
Zanima me kakšen je postopek pri umetnem podaljševanju las in na kako dolge lase se nanaša umetne lase?

Lasje morajo biti dolgi vsaj 6 centimetrov. Lasje so različnih dolžin. Pri nas uporabljamo lase dolžine 45 cm. To so naravni lasje, ki se podaljšujejo in pritrjujejo z mehkim voskom. Vsajanje traja kar 5-6 ur, odvisno od vsadkov. Lahko pa jih imaš nekje 5-7 mesecev, nato se dajo za nekaj časa dol.
lp alenka

Zanima me, če se da podaljšati uničene in 20 cm dolge lase, da bi bili dolgi 80 cm?

New Report

Close