Suho lasišče? Prhljaj?
Evo, zmanjkalo mi je idej. Lasišče imam strahotno suho – par cm po lasišču od čela navzgor. Koža je luskinasta, če grem s prsti skozi lase kar frčijo stran beli cufki kože. Bljak v glavnem. Drugje po glavi ni težav.
Zamenjala sem več znamk šamponov, uporabljala “2v1” variante in posamezno šampon in balzam, pa ni nič boljše. Enostavno ne vem več, kje naj se lotim.
Kakšen nasvet, preden bankrotiram zaradi šamponov?
To z majonezo sem jaz enkrat v enem filmu videla … so je ena gor dajala. Samo mene tudi zanima – kaj potem šamponiraš še enkrat ali kako?
Ker jaz imam tudi isti problem kot ti, mi tudi cele krpe stran letijo in to tudi nad čelom.
Elaine ima sicer dober predlog :)))), ampak baje bo pred poletjem še pošteno mraz, tako da bomo še rabile kaj las na glavi :)))
podobni problemi, rešila z Oljčno masko za lase od L’OCCITANA. stane okoli 7.ooo sit, samo je za dolgo časa, ker jo ob enempranju porabim samo za velikost lešnika.
moji problemi se vsako leto začnejo ob začetku jeseni ko se začne kurilna sezona in moje lasišče postane suho in polno prhlaja. po vsakem pranju las oljčno masko uporabim kot balzam in že po prvem pranju je občutna razlika. Poleg tega si lase poskušam samo dobro sfrotirat in posušit na zraku brez uporabe fena.
veliko uspeha,