Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style suho lasišče?!?!

suho lasišče?!?!

Živjo Alenka!
Js pa imam probleme z suhim lasiščem.Sicer ne vem od kdaj,ker je od tega ze dolgo,vendar spomini mi sezejo da se mi je najprej vse skupaj začelo z prhlajem.Uporabljala sem šampon proti prhljaju iz lekarne ki mi je pomagal le določen čas in nato mi vse le bistveno poslabšal.Vem da ima to mogoče vezo z mojim stresnim življenjem in s hujšanjem.Vendar bo zdej že skkoraj eno leto odkar drzim svojo tezo in se mi zdi da to nima nikakršne povezave s tem.Že dolgo uporabljam otroški jonsonov šampon in mlečni balzam,ker nikakor ne morm uporabljati drugih zadev ki mi stvar bistveno še poslabšajo.Bla sm že pri osebnem zdravniku ki mi je priporočal naj si par ur ali kar čez noč v lasišče utrem olivno olje.Js sicer uporabljam otroškega kar ni bistvene razlike.In si glavo uvijem v brisačo in pusti da se mi upije.To mi sicer kar pomaga,ker si vsega potem ne morem sprati iz glave in me zato naslednji dan ne srbi.T o sem sicer ze delala en čas ki mi je pomagalo in kmalu opustila,kar se je takoj pokazalo da brez tega ne gre.Sej mi je v bistvu kar kul,če ne bi potem zgledalo kot da imam mastne lasje.Mene v glavnem zanima ali mi bo dolgotrajno vtiranje otroškega olja v lasišče kaj pomagalo ali si delam le iluzije ki se nikoli ne bodo uresničile?
Sm res ze obubana ker sem ze zamenjala toliko šamponov in vsega da bi mi lahko kaj se pomagalo.Zdravnica mi je priporocala tudi neke vitaminske tablete ki stanejo okoli6000 in ki mogoce pomagajo..Ampak js ne bi rada tvegala za stvari ki mi ne bodo pomagale.Sploh pa ne za tako vsoto denarja.
Kot drugo me pa zanima to:sem črnolasa,z srednje dolgimi lasmi in bi zelela imeti mokr videz na laseh.Ne upam pa si kupiti kr nekaj kar bi se dodatno poslabsalo moje obcutljivo lasišče.Prosim svetujte mi kaj in za odgovor se vam ze v naprej lepo zahvaljujem!
lp,patricia

Najprej naj ti povem, da stavprasanje in obrazložitev zelo dolga in temeljita. Mislim, da si tudi ti že vse poizkusila, vendar kot sem že večkrat poudarila, ne moremo proti genom nič, razen da se včasih sprijaznimo sami s sabo.
Kar se tiče izdelkov je pa tako: Malo denarja, malo muzike in tu ti žal ne morem pomagati.
lp alenka

New Report

Close