Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sukošan

Sukošan

Kdor je že letoval v Sukošanu, ste bili zadovoljni? Do Zadra je menda 10 km? Kaj sence na plaži in kakšna plaža? Gneča med sezono ali ne? Se da najti tudi kakšen čisto miren kotiček na plaži?

Hvala.

ja bili smo lani, je peščena prodnata plaža brez sence gužva je kar ker pridejo tud domačini, tako da glih samotnega kotička ni.
je pa lepo morje in takoj globoka voda.

do Zadra mesta je pa čist bliz lahko gres vsak večer

Hvala. Super, če je Zadar tako blizu. Edino tisto, da ni sence me moti, pa gneča tudi.

Lahko se greš kopat v marino. Je sicer za plačat, je pa še ob devetih zjutraj čisto prazno. Mi smo odkrili tudi eno ful luštno plažo proti Zadru, samo tudi tam ni sence in se je treba vozit. Mestna plaža v Sukošanu je pa užas.

No, v Zadru je zagotovo gneča.

mi gremo tudi letos v Sukušan, hvala za inf., se pravi da je obvezna oprema senčnik, glede na to da ni sence

zanima pa me če je kje blizu kaka trgovina……….

da nebi ravno toliko robe sabo vozlil

pa še to bi vpraŠALA sukušan KAM pa greste?

Mi imamo v Sukošanu v marini jadrnico, pa smo večkrat tudi kakšen dan, dva tam. Velikih trgovskih centrov je veliko v predmestju Zadra (iz smeri Sukošana)- Marcator, Spar, Billa, Plodine…, največ 5 km oddaljenih iz Sukošana. Sigurno je tudi kakšna trgovina v Sukošanu, drugače je ena v marini, samo je kr draga.Kopamo se na plaži pri marini, morje je zelo čisto, kamenčki na plaži, v sezoni še kar gužva. Sence pa res ni. Na plaži je tudi en luškan barček (senca) z dobrim sladoledom in dve igrišči za odbojko na mivki. Je pa za plačat, če prideš z avtom (ne prav veliko, mislim da lansko leto 15 kun za avto za cel dan). Zvečer pa obvezno v Zadar, čeprav zdaj je ful gužva-sezona pač.

New Report

Close