Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sukošan – plaža

Sukošan – plaža

Pozdravljeni!

Prosim za nasvet. Letos smo lahko šele zdaj rezervirali dopust. Večinoma je že zasedeno, glede na to, da imamo 2 otroka, pa se tudi nismo odločili, da gremo kar na slepo.

Dobili smo apartma v Sukošanu pri Zadru. Apartma je nad marino, zato nam je čisto jasno, da se bomo morali odpeljati do kakšne plaže. Kam nam priporočate, za kakšno divjo plažo, ker imamo še psa. Nam pa tisti kraji niso nič poznani.

Hvala in lp

Iskalnik. Je bilo že govora o tem.

Sukosani so zelo majhno mestece od marine do plaze je pes dobrih 5 minut hoje z vozickom in otrokom v njem ter napihnjenim colnom nad glavo 🙂 mi smo bivali v samem centru dogajanja kjer je kosarkasko igrisce in kjer domacini pripravijo pojedino kjer je zanimivo hrana zastonj pivo pa izjemno poceni 🙂 tako da imas predstavood kje do kje smo hodili… ce te se kaj zanima vprasaj 🙂

..em mislim da vi pa mislite marino ki je malo vn iz sukosana? Tam je pa malo drugace heheh sem pa videl da se ljudje kopajo vzdolz cele plaze in da je plaza slabse obiskana kot tista v mestu 🙂

Ja, mi bomo imeli apartma nad glavno marino. Baje je v marini ena lepa plaža, vendar ne vem, če je dovoljen pes in koliko je sploh peš do tja. Zato, pa sprašujem za divje plaže. ne vem, a je možno to, nazaj gor proti Bibinjam?

Uf tega se ne spomnim…. v eno smer je proti cesta proti zadru v ttej smeri je tudi marina in tistega predela ne poznam… v kontra stran je pa precej divjih plaz vendar sem se tam ustavil samo na eni tocki kjer je bil vhod v morje precej skalnat… ni ravno za otroke…

Super plaža je ob kampu malenica to je cc 2km naprej tam je ob plaži vse dovoljeno. in tudi mir je

Plaža v samem mestu je katastrofa. Zabasano, umazano, betonsko. Mi smo se peljali malo ven in našli krasno kamenčkasto, na samem. Je pa tudi v marini lepa plaža.

Mi smo v marini vedno bli in tudi kopali smo se tam. Dobra restavracija, prodnata plaza, baje se pa za zunanje obiskovalce placuje.. bi se pa jz na vasem mestu naredila francoza in samo sla not pes in cau 😀

Zdravo svima,

novo renovirani apartman u Sukošanu, prvi red do mora na glavnoj plaži Dječji raj, sa 2 spavaće sobe, balkonom i privatnim parkingom.

https://www.google.hr/maps/place/Apartments+Jure/@44.0413587,15.3082262,18z/data=!4m6!1m3!3m2!1s0x4761e47fa0be7663:0xeb6d6d32271628d7!2sApartments+Jure!3m1!1s0x4761e47fa0be7663:0xeb6d6d32271628d7?hl=hr

kontakt na vevu01@gmail.com

New Report

Close