Sumila sem, da nekaj ni ok
Ne poznam ga dolgo… Zdaj sem en mesec pri njem. Vcasih otroka prideta ampak ne prevec rada. Vceraj sem izvedela zakaj…. Nasla sem kuverto od sodisca kjer je pisalo, da sta otroka raje pri mami, obcasni stiki po dogovoru pri ocetu. In kljucno preberem da bivsa hoce razvezo, ker se je najveckrat ko je bil pod vplivom alkohola znasal nad njo psihicno in fizicno. Do mene je zaenkrat ok… Samo na napisano tuhtam ze od vceraj… Sem kar sokirana, ker ga nisem imela za takega.
Če je do sedaj bil prijazen in ljubeč, se nimaš kaj bati!
Samo ne živciraj ga in ga ne podjebavaj pa bo vse v redu.
Največkrat smo ženske same krive, da smo tepene.
[/quote]
Tako tako, mamca … Vi že veste, kako se skrivati za lastno pasivnost in za vsak grd pogled sebe kaznovat. Opravicila za primitiivce ni. Če ste vi celo zivljenje preziveli v prepricanju, da je moski bog in batina, ni nobene potrebe, daa bi mlajse enako generalno napako storile.
Kdor ne zna kroatiti lastne jeze, nemoci, je nedorasel. Nezrel.
‘trepetati’, kdaj bo nestrinjanje usodno, ni smisel enakopravnega zivljenja v dvoje.
Ne poznaš ga dolgo, en mesec si pri njemu. Pa saj ne morem verjet, preseliš se k človeku, ki ga ne poznaš – dolgo. A si brez stanovanja in si iskala brezplačno nastanitev? Odgovor glede njega pa poznaš. Niti ločen ni, ima omejitev stikov z otroki, je alkoholik in nasilen. In po katerem ključu do tebe še ni? Spakiraj takoj in ne zapletaj se v razkrivanje tega, kar si prebrala. Boš v nevarnosti.
Tako tako, mamca … Vi že veste, kako se skrivati za lastno pasivnost in za vsak grd pogled sebe kaznovat. Opravicila za primitiivce ni. Če ste vi celo zivljenje preziveli v prepricanju, da je moski bog in batina, ni nobene potrebe, daa bi mlajse enako generalno napako storile.
Kdor ne zna kroatiti lastne jeze, nemoci, je nedorasel. Nezrel.
‘trepetati’, kdaj bo nestrinjanje usodno, ni smisel enakopravnega zivljenja v dvoje.
[/quote]
Žal te moram razočarati, pri 28 še nisem nobena mamca…!
Napisala sem svoje mišlenje, ker vidim, kako kolegice manipulirajo s svojimi partnerji.
Od njega želijo, da ima svoje stanovanje ali celo hiško, kakšen vikend na morju, dober avto in da bi jo razvajal vsak dan, ji kupoval nakit, vozil na večerje in še na kakšno križarjenje.
Ona bi se pa samo afnala, kofetkala, nakupovala in s kolegicami primerjala katera je svojega bolj finančno izkoristila…
Žal mi je, ampak večina njih toliko izkorišča svoje partnerje, da mi je celo čudno, da ni več takih primerov!
Napisala sem svoje mišlenje, ker vidim, kako kolegice manipulirajo s svojimi partnerji.
Od njega želijo, da ima svoje stanovanje ali celo hiško, kakšen vikend na morju, dober avto in da bi jo razvajal vsak dan, ji kupoval nakit, vozil na večerje in še na kakšno križarjenje.
Ona bi se pa samo afnala, kofetkala, nakupovala in s kolegicami primerjala katera je svojega bolj finančno izkoristila…
Žal mi je, ampak večina njih toliko izkorišča svoje partnerje, da mi je celo čudno, da ni več takih primerov!
[/quote]
…torej zapoznelo najstništvo – tole kar si napisala. Pa vec kot ocitnnoi, da taki tipi prav iscejo take tipinje, sicer jih ne bi imeli. Simpl, in ne, niso niso vse punce takega kova, a doticnni frajerji padajo na sebi enakim.
Če je npr. Narcističen, tudi ne bi izvedela dokler ne bi bilo prepozno, možno pa je tudi, da je bivša lažnivka in otroke ščuva za preživnino. Ne namigni partnerju, da je karkoli narobe oziroma, da si karkoli izvedela, naslednjič ko njegova otroka prideta na obisk, ju zelo diskretno in na samem vprašaj, če je to kar je napisano od sodišča res, da ju ne boš zašpecala, ampak te je strah za lastno varnost. In potem še tega tudi drži in nikomur ne povej! Otroka bosta zelo veliko reskirala že s tem, da govorita s teboj – ne bodi razlog za njune modrice! (In govorim iz izkušenj!)
…torej zapoznelo najstništvo – tole kar si napisala. Pa vec kot ocitnnoi, da taki tipi prav iscejo take tipinje, sicer jih ne bi imeli. Simpl, in ne, niso niso vse punce takega kova, a doticnni frajerji padajo na sebi enakim.
[/quote]
Dej no mir, danes vecina tipov nima za burek, ne pa da bi nakit in križarjenja kupovali bejbam :)) … Spet ima en incel mokre sanje
[/quote]
Take babe ostanejo same – nasilje ni NIKOLI opravičeno!
Samo ščuvaš žrtve naj ostanejo v nasilju s tem, da jih opisuješ kot izzvane, S&M igrice ter zaslužene. Pa seveda opravičuješ in spodbujaš nasilje.
Nasilje Je Zločin!!!