Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sumim da imam v stanovanju nastavljene tajne prisluje

Sumim da imam v stanovanju nastavljene tajne prisluje

sklepam da me nekdo od sosedov ki tajno dela za policijo nadzira. Kaj naj storim?

[img] https://ak3.picdn.net/shutterstock/videos/5140883/thumb/1.jpg%5B/img%5D

De omnibus disputandum..

nehi počet pi…rije.
Poštenim se ni nič za bat.
Če se pogovarjaš o poštenih stvareh se ti ni treba bat, da bo kdo slišal kaj boš za kosilo skuhal.
Če pa imaš maslo na glavi…pa se upravičeno bojiš

[img] https://cdn.acidcow.com/pics/20160204/bill_burr_04.jpg%5B/img%5D

De omnibus disputandum..

Tebe že toliko let preganjajo, da se človek resno vpraša, kaj si ušpičil, da se direkt paranoično oklepaš svojih senc preteklosti.

Pojdi k dohtaju, ker imaš shizofrenijo. Te tvoje težave so en od simptomov.

Lahko ti opravim protiprislušni pregled stanovanja. Cene za povprečno stanovanje v bloku se gibljejo okoli 5000 EUR.

Te bom kontaktiral zasebno, sem že iz tvojega posta dobil najprej tvoj IP naslov in potem še pravi naslov ter telefonsko številko.

MONovci jaz se nebi šalil s temi zadevami, gre za smrtno resne stvari. Živimo v čudnih časih.

redno jemlji tablete

Ne znam si zamisliti, da se ima nekdo za tako pomembnega, da verjame, da je vreden truda prisluškovanja?
Si generalni direktor Banke Slovenije? Predsednik države? Lastnik več multinacionalk?

Od kod pa ti veš da gre za shizofrenijo? A veš da so to težki bolniki, res hudo bolni! A si psihiater in se ukvarjaš s simptomi ki bolezen sprožijp? A si samo nek eks dohtar komunističnih cajtov ki ve kako ste nekdaj take shizofrenike zdravili? Menda je včasih kakšen ki je bil preveč pri informac8jah, pa se je sistem bal da bi okrog kvakal res zbolel! No, za sedaj ne vem…samo verjamem da so še intuziasti, ki se jim kolca po dobrih starih časih!

No povej od kod veš tolk, da obtožuješ avtorja take hude duševne bolezni, brez da bi ga osebno poznal??!!

v slovenceljstanu je to možno haha

Jest sm s 6. čutom izvedela, da so nekaj nastavili v omaro. Si predstavljate, v omaro?j Ampak se mi ne da omare pregledati, ker je enostavno prevelika. Enostavno se mi ne da in ne znam. Seveda, če je informacija sploh resnična.

Tisto, kar me moti, je pa surovo energetsko prisesanje na živ mozak. In to tako enegertsko gnili ljudje, da s takim ne zdržiš en dan biti v razmerju. Nihče, pri zdravi pameti, ne bo šel direkt v živ mozak. In ker nihče pri zdravi pameti tega ne bo naredil je možno samo eno. Ali je tak debil, da ne ve kaj dela. Ali pa to dela iz hudobije, ker hoče človeka uničiti.

ti bi morala že zdavnaj biti v Polju.

Jest sm s 6. čutom izvedela, da so nekaj nastavili v omaro. Si predstavljate, v omaro?j Ampak se mi ne da omare pregledati, ker je enostavno prevelika. Enostavno se mi ne da in ne znam. Seveda, če je informacija sploh resnična.

Tisto, kar me moti, je pa surovo energetsko prisesanje na živ mozak. In to tako enegertsko gnili ljudje, da s takim ne zdržiš en dan biti v razmerju. Nihče, pri zdravi pameti, ne bo šel direkt v živ mozak. In ker nihče pri zdravi pameti tega ne bo naredil je možno samo eno. Ali je tak debil, da ne ve kaj dela. Ali pa to dela iz hudobije, ker hoče človeka uničiti.
[/quote]

[/quote]

Le kje drugje. Le kje drugje. Z lopato, šajtrgo in gnojem….

Psihiatrija je smetišče človeštva.

Iz enega samega razloga. Nihče noče gledati srečnih in zadovoljnih pacientov. Vsi imajo raje depresivne, tihe, mirne… rastlince.

A je problem depresivcu dat kokain, mogoče mal manjšo dozo? Je, ker je predrag, preveč učinkovit in bi ljudje hoteli šeeee. Ampak človek pač ne sme biti srečen. Karkoli že je razlog.

Kokain je problem samo zato, ker je preveč učinkovit. Logično sklepanje, ki sledi je samo in le to, da si v resnici nihče ne želi zdravih ljudi.

Budalo babje.

Le kje drugje. Le kje drugje. Z lopato, šajtrgo in gnojem….

Psihiatrija je smetišče človeštva.

Iz enega samega razloga. Nihče noče gledati srečnih in zadovoljnih pacientov. Vsi imajo raje depresivne, tihe, mirne… rastlince.

A je problem depresivcu dat kokain, mogoče mal manjšo dozo? Je, ker je predrag, preveč učinkovit in bi ljudje hoteli šeeee. Ampak človek pač ne sme biti srečen. Karkoli že je razlog.

Kokain je problem samo zato, ker je preveč učinkovit. Logično sklepanje, ki sledi je samo in le to, da si v resnici nihče ne želi zdravih ljudi.
[/quote]

[/quote]

Aja seveda, to sta ti in ta tvoj Herman strokovnjaka za psihiatrijo in sta seveda itak v žlahti.
Valja! Jest pa berem…da mi ni že prej kapnilo…to morš ti ta prave zdravila dobit, pa bo boljš, se mejčkeno bolj bolno bereš kot Herman. Jah, je nejbrž bolj močan in bolni gen ij v tebi.

I

[img] https://cdn.acidcow.com/pics/20160204/bill_burr_04.jpg%5B/img%5D
[/quote]

Se strinjam.
Ampak večina poštenjakarjev se kar strinja, češ, saj ne delam nič protizakonitega, naj me gledajooooooo….
Potem vam je tudi vseeno, če v vaše stanovanje inštalirajo človeka, ki bi samo stal v kotu, nič motil, samo vse opazoval in beležil??
Ker to je to.
Ampak – ker smo vsi pošteni, naj pa kar pride, ane!

Se strinjam.
Ampak večina poštenjakarjev se kar strinja, češ, saj ne delam nič protizakonitega, naj me gledajooooooo….
Potem vam je tudi vseeno, če v vaše stanovanje inštalirajo človeka, ki bi samo stal v kotu, nič motil, samo vse opazoval in beležil??
Ker to je to.
Ampak – ker smo vsi pošteni, naj pa kar pride, ane!
[/quote]
Žalostno je, da ljudje kar v prazno ponavljajo neke floskule, ki jim naravnost škodijo.. in se s tem še ponašajo. Pa je dokaj jasno vse skupaj:
[img] https://blogs.lse.ac.uk/gender/files/2016/05/snowdenquote-e1464476361819.png%5B/img%5D

De omnibus disputandum..

Ali veliko starejše svarilo:
[img] https://www.azquotes.com/public/picture_quotes/5f/e9/5fe9bf4e497fd3156a2e85e1a05306f7/martin-niemoller-661850.jpg%5B/img%5D

De omnibus disputandum..

Žalostno je, da ljudje kar v prazno ponavljajo neke floskule, ki jim naravnost škodijo.. in se s tem še ponašajo. Pa je dokaj jasno vse skupaj:
[img] https://blogs.lse.ac.uk/gender/files/2016/05/snowdenquote-e1464476361819.png%5B/img%5D
[/quote]

Dobesedno žalostno, kako malo ljudi sploh še misli s svojo glavo. Nas odvajajo od takih podvigov, in kdor ni pazljiv, pade v udobno bebavost…naj drugi mislijo, jaz bom samo sledil/a.
Prosti temu bi se morali boriti, ne pa eden proti drugemu zaradi kozlarij, ki nam jih servirajo direkt v usta.

[/quote]

A norosti, a res? Na egipčanskih mumijah so vseh odkrili kokain (ne samo na eni)… itd. itd. itd. Celo zgodovino to najdeš. Zvečenje listov koke itd.

Sploh stari egipčani so bili mojstri teh zvarkov. Imeli so bistvno več znanja kot mi. Če pa gledaš še dalje nazaj, tiste sumerske zapise, nas pa prekašajo na vsakem milimetru.

Človek se sploh zaveda ne, kako je človeštvo zabito. Misli, kako je pametno, ko pa začneš razmišljati s svojo glavo, pa takoj dojameš, da če bi bili naši predniki taki butalci, kot moderno človeštvo, da nas že zdavnaj ne bi bilo več.

Mislimo, kako smo pametni, belci – tako zabite rase ni nikjer več. Mogoče smo res malo pametnejši od nekaterih drugih – vsekakor ne vseh, a še vedno skrajno neumni.

Ker Orwellov 1984 očitno ni bil dovolj (itak nihče noče brati):
[img] http://www.awakeandaware.ca/wp-content/uploads/2015/11/07066020cbf27065f21f8be9d583f174.jpg%5B/img%5D

[img] https://www.newstalk.com/content/000/images/000126/129683_54_news_hub_120783_656x500.jpg%5B/img%5D

De omnibus disputandum..

Dobesedno žalostno, kako malo ljudi sploh še misli s svojo glavo. Nas odvajajo od takih podvigov, in kdor ni pazljiv, pade v udobno bebavost…naj drugi mislijo, jaz bom samo sledil/a.
Prosti temu bi se morali boriti, ne pa eden proti drugemu zaradi kozlarij, ki nam jih servirajo direkt v usta.
[/quote]
Ljudi je lažje usmerjeti v to, da se kregajo, kateri Veliki brat (rdeči ali črni) je imel manj/bolj “prav”. Dvoje katastrofalnih “izbir”.. medtem, ko se ljudje zastonj špecajo informacijskim multinacionalkam (v osnovi ameriškim).. svojemu novemu Velikemu bratu Metapodatkov.. in malim stričkom na vse strani.

De omnibus disputandum..

Ljudi je lažje usmerjeti v to, da se kregajo, kateri Veliki brat (rdeči ali črni) je imel manj/bolj “prav”. Dvoje katastrofalnih “izbir”.. medtem, ko se ljudje zastonj špecajo informacijskim multinacionalkam (v osnovi ameriškim).. svojemu novemu Velikemu bratu Metapodatkov.. in malim stričkom na vse strani.
[/quote]

Tako je. Žal tega večina ne bo nikoli dojela, enim je pa vseeno, kar je še večja katastrofa, kot neumnost.

New Report

Close