Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sumim, da mu je všeč ena ženska

Sumim, da mu je všeč ena ženska

nekaj je slučajno ven zletelo njegovemu prijatelju, da se moj vrti okrog ene ženske potem je kao nekaj probal popravit, moj je nekaj mutil in sum je ostal….sem ga pol spraševala pa se je odzval češ naj mu ne težim, da prijatelj nekaj bluzi….neprepričljiv je bil… kako naj to preprečim, ustavim?

Ljubosumje je nesmiselno. Uživaj v zvezi in si ne ne zastrupljaj po nepotrebnem. Vsaka morebitna prevara se odkrije prej ali slej, takrat pač narediš kar čutiš, da je prav. Da se boš obremenjevala za vsako, ki mu je všeč, pa res ni smiselno, niti koristno.

poslušaj svoj šesti čut

Spomnim se, da ko je od kolegice zacel flirtati s papirčki al neki tazga, je on šwl k njej. Ostal z njo. Ona si je druzga najdla. Pa nima z nobenim od teh otroka.  Ne vem kaj je zdej. Takrat je bila sreča. Ampak prjatle pa mate, se bolj partnerje. Pa kup otrok. Z napacnimi.  Res, da ti v bistvu mora kdo povedat, da partnerstvo ni kar misliš, paxsebe vprašaj. Pa konu zauoaš, verjameš. Res ti ne bi zaupala z labilnostjo.

Tega pač ne moreš preprečiti. Odvisno je od tebe, kaj boš s tem podatkom storila. Jaz druga violina ne bi bila. Sem ena in edina ali pa me ni. Bodi pa tudi pozorna, kdaj bo šel korak dalje (zdaj je že tako daleč, da je vse odvisno od nje; če bo ona za, se bo zgodilo). Ravno zato je zame v takšnih primerih zveze že konec.

New Report

Close