Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sumljivo mi je

sumljivo mi je

S fantom sva skupaj že dve leti. Prvo leto sva imela normalen sex, zadnje čase pa opažam, da bi mi ga samo v rito tiščal. Začelo se je počasi, med odnosom me je večkrat prekucnil na trebuh, da me je od zadaj.
Vse dobro in prav, mi je pasalo tudi to. Bolj pogosto je bilo, bolj me je bolelo.
Zadnje tri mesece (kot vedno) se rajcava stoje, ko se dava pa dol – na primer – me frkne na posteljo in tisti moment me zasuče za 180 stopinj, pristanem na trebuhu in že mi ga zabije zadaj.

Bolj mu govorim, da mi samo v rito ne paše, bolj je gluh. Odkensla svoje, me obrne na hrbet, se z glavo zarije u pičko in mi jo totalno scuza (ja, to mi paše) – pride mi res takrat 2 – 3x. A misli, da se mi s tem oddolži, ker pičkica ostane lačna? Jok, brate, pozabi.

Vedno bolj sumim, da je vržen na dedce (peder en). Oni si ga vedno zadaj nabijajo, ker spredaj nimajo kam. Res je, pogovorit se noče, pravi, da mu je tako lepše (lepše, meni pa ne!), zadnje čase res skrbi za svojo rit, mojo pa izkorišča.

Ne mi zamerit, če pišem zmedeno, noro, ampak sem v šoku od spoznanja, da je peder in da ga bom skenslala. Takega norca pa res ne rabim, Vedno, ko me začne lupčkat in rajcat, si kar predstavljam, kako ga nabija moškemu u zadnjico.

Povejte mi, je to normalno, da ga nekdo noče več dati v muco, ampak ga raje rukne v drek?
Takoj, ko pride domov, mu dam brco v rit – pa naj mu jo kak dec polni.

Rada ga imam, ampak tako ne gre več – cele dneve premišljujem o tem, zraven pa hladim in mažem bolečo rito.

Ni provokacija, ampak potrebujem mnenje in nasvet. Skozi vrata bo pa vseeno moral it.
Hvala

HAHAHAHAHAHAHAHA

Fak, to je najboljša tema vseh časov 😀

Seveda, ker si se našel v tem:).

Čep v rit? Obstajajo analni. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja na tole temo bi pa lahko debatirali.
Čak kaj že sprašuje avtorica?
Aja če je normalno da jo hoče samo v ritko. V muco te je včasih, zdaj pa samo še v ritko?
Torej potem od začetka pa ni bil peder?
Morda mu je bolj všeč tvoja tesna ritka, morda je mucka kao prevelika zanj in v njej nima takega občutka…..
več je razlogov.

Huge vagina, pa je treba potem v prdo filat.

Ja, včasih ni bil peder, me je samo v muco, riti še povohal ni, zato mi je vse skupaj čudno. Kaj se v mojo rito vtikuješ, še sama ne vem, a je tesna al ne, ker se zadaj ne vidim.
Muca ne more bit prevelika, če je bil on moj prvi in je nihče drug prej ni izkoristil – ni se imela časa tolk raztegnit. Pa kje si še videl, da bi ena bolj suha (ne preveč – glih prav težka – tako pravi moj – da me ma za kaj zagrabit) imela veliko pi…o? Take ladje imajo bojda dost starejše, ki so veliko dale skozi. Takrat si jo bom slikala, pa ti pokazala, kaj je majhna in kaj velika.
Pa ne si norca delat iz mene!!!

Ja, včasih ni bil peder, me je samo v muco, riti še povohal ni, zato mi je vse skupaj čudno. Kaj se v mojo rito vtikuješ, še sama ne vem, a je tesna al ne, ker se zadaj ne vidim.
Muca ne more bit prevelika, če je bil on moj prvi in je nihče drug prej ni izkoristil – ni se imela časa tolk raztegnit. Pa kje si še videl, da bi ena bolj suha (ne preveč – glih prav težka – tako pravi moj – da me ma za kaj zagrabit) imela veliko pi…o? Take ladje imajo bojda dost starejše, ki so veliko dale skozi. Takrat si jo bom slikala, pa ti pokazala, kaj je majhna in kaj velika.
Pa ne si norca delat iz mene!!![/quote]
Posluš smrklja nevedna. A si kje v svojem trapastem postu napisala koliko let imaš, koliko si težka, kolki po vrsti je ta tvo jebach. Ne rabim ne tvoje slike še manj pa sliko tvoje pič.ke. Me niti najmanj ne zanima. Mislim pa da se tvoj tip bolj vtikuje v tvojo rit kot jaz. Sicer pa če te to moti, naj te opomnim, da si ti napisala temo tukaj in ti zdaj odgovarjamo. Če ti ni všeč… tvoj problem. 🙂 Jasno?

Na n spletnih portalih sem že nekajkrat prebrala, da je ženska ritka zelo iskana pri tistih, ki imajo bolj malega :-)))

Avtorica, lahko to potrdiš?

Jaz sem pa prebral, da si moški ki so pod stresom izbirajo težje/okroglejše ženske.

Avtorica, kok si težka/okrogla? :-)))

Omg:)

Je pa hecno… tip ji ga rukne kar tak 1 2 3 v rito. Brez kakega podmazivanja ali kaj podobnega. Če ima ritko tako voljno, potem mora bit pič.ka kot puding… nič od nič. Saj tipa čist razumem….

Pi.čke so različne oblike. Ona ima pomoje tisto zvončaste oblike, ko se vse dol povesi. Kdo bo to jahu ?

Nekaj ne štima v tej zgodbi…….

To je lahko pisal samo tip, ki ga ni še v življenju fasal…….
Samo kako je napisano, to ni prišlo izpod rok ene ženske…….

enTip – ti si me spraševal, odgovora je bilo zelo malo, oprosti. Stara sem 22.

Calypso_ – moj tipček je luštkan, sexi, deloven,…. razmišljal je celo o poroki, ampak meni je še prehitro za takšen korak. Dokler hodim v službo in se poleg tega še šolam naprej, še ne mislim na ohcet. Malega nima, prevelikega pa tudi ne – takšnega tudi ne bi hotela. Pač, zame je drugače čisto pravi, samo v ta pravo luknco naj gre.
Imava se rada, sva kot rit in hlače – brez eden drugega ne moreva – ampak tale situacija me mori.
Aja, on je star 28.

Se pravi se nameravaš poročit z moškim, ki te bo redno “zadovoljeval” v rit in se še naprej mazat s kremami proti hemeroidom ?

No torej. Zdaj vemo da si dokaj mlada, poroda še nisi imela, predvidevam 🙂
Fanta imaš rada! Ima po tvojih merilih ravno prav velikega. Moti te sex v nepravo luknjico.
Da se ne pogovorita o tem si povedala. Ker te rad poliže in da je na začetku bil sex “normalen” lahko sklepaš, da ni peder kot si se izrazila. Pač ima rad tvojo ritko, sprijazni se. Morda ga bo ta obsesija minila in bo potem začel uporabljat spet mucko ali pa obe… Do takrat pa ti priporočam, da se izdatno namažeš, da te ne bo tako peklo. Ali si umisliš vibrator in boš imela polni obe luknjici… čist simpl 🙂

Avtorica, če je res tako vse blazno super, bo za vse bolje, da se mu trajno prilagodiš, predlagam da imaš pri sebi vedno tubico vazelina :))) Pa uživaj !

ko bi blo vsaj več takih tipov…. da bi samo v rit štepali…. pol bi jaz lahko sedel v miru na terasi in mi ne bi bilo potrebno poslušati cviljenje okoliških pamžev….. to bi bila idila 🙂

HAHAHAHHAHAHA, ubov 😀

Ne vem kako to, da kitajci ne najdejo ritke?

Ker nimajo povečevalnega stekla pr seb.

hahaha, pol neb rabli babnic, da b ga kam vtikali, pa da bi vam vse k riti prinesle.
Okol bi letalo polno pedrčkov s trdimi, ki bi iskali kakšno frej ritko. Ne b blo otroškega cvileža, ampak kruljenje, ker bi se stepli za vsako frej zadnco, hahaha. Kdo od pedrčkov ti bo pa nastavu, ko bo imel sam polna jajca?

hahaha, pol neb rabli babnic, da b ga kam vtikali, pa da bi vam vse k riti prinesle.
Okol bi letalo polno pedrčkov s trdimi, ki bi iskali kakšno frej ritko. Ne b blo otroškega cvileža, ampak kruljenje, ker bi se stepli za vsako frej zadnco, hahaha. Kdo od pedrčkov ti bo pa nastavu, ko bo imel sam polna jajca?[/quote]
Še ena feministka, ki moške vidi samo kot oplojevalce in da jim vse k rit prnese.

Okol bi letalo polno pedrčkov s trdimi, ki bi iskali kakšno frej ritko. Ne b blo otroškega cvileža, ampak kruljenje, ker bi se stepli za vsako frej zadnco, hahaha. Kdo od pedrčkov ti bo pa nastavu, ko bo imel sam polna jajca?[/quote]
Še ena feministka, ki moške vidi samo kot oplojevalce in da jim vse k rit prnese.[/quote]

Nism nobena feministka. Če bi rabla oplojevalca, bi že imela otroke, tko jih pa nimam. Odgovorila sm samo na tisto, kar je Mitja_abc – napisal. On u hecu, jaz pa tud.
Ti pa, če si do zdej bil sam (elergičen na ženske) ostan še naprej. Vso srečo u samskem življenu ti želim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close