Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sumljivo mi je

sumljivo mi je

Vidiš Marko tak se TROLA 😀

Nauči se kaj lol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Marko bi se sedaj vpičil v besedo “elergičen” 🙂
Prav bom pa elergičen na ženske 🙂

Haha maš prav…. ziher bi se v to vpičo pol pa bi provociral, da elergičen ne morš bit 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

seveda te je hotel čimprej poročiti, dva otrokca, da boš srečna in boš imela dovolj dela, da ti bodo možgani malo utrujeni in bo on lahko živel dvojno življenje. na začetku se je matral z vaginalnim seksom, sedaj se mu ne da več. najbrž imaš bolj moško postavo, da mu je za zdržat s tabo.
pedri so čist fajn ljudje, na tebi pa je, da se odločiš, če si pripravljena plačati ceno za hiško, otročke in dobro plačo.

to je tut mene vedno zanimal kaj je tok fascinantnga v rit. pa da ne bo pomote, mam ozko 😀 sam pomoje je to fora da vagina je cela mokra=mn trenja tekom seksa…. s tem k rit se pa ne raztegne kr tko…

ne razumem pa teh floskul kok si jih mela, mogoce se ti je raztegnla. ni sans… kje pise ce jih je mela 40….al pa enga s kerim je vsak dan vec let? prej bo pr slednjem postonjska jama.

so pa vagine k penisi. ene ozje, ene sirse in ne raztegne se to kr tko u jebanjem.

Uživajo, ker jih boli. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

tip te preizkuša, če ga morda varaš predno se poročita ☺
če boš šla s trebuhom pred oltar bo vse jasno ☺

Uživajo, ker jih boli. :D[/quote]

ja kje so zdj dater Nm pa te tako zvani jebachi da povejo 😀

drgac pa ce je dost vlazno ne rabs niti lubrikanta za v rit. Jz ga ne rabim. 🙂

vem da zenskam k ne marajo v rit recem to kar sm v enm filmu tut slisala; jesi ikada izsrala toliko govna?

ni lih apetitlih…je pa resnicna

matjazko – Uživajo, ker jih boli. :D

UUUU, bi blo pa lepo videt, da te nekdo odzad. Bi te bolelo, TI bi pa UŽIVAL, hahahaha. Upil bi, upil, na vso grlo – pa ne od užitka!

Lej avtorica – vsi se nekaj norčujejo, vem pa za kar nekaj takšnih primerov, kot je tvoj, samo večina jih je s pogovorom rešila.
Preden te bo začel “rajcat”, mu odmakni roke, ukaži mu, naj se vsede in mu lepo povej, kaj te moti. En odkrit pogovor med vama, bo rešil vsaj pol težav, če že vse ne. Med sexom te res ne more slišati, kaj šele govoriti.

Noben moški ni takšen, da bi delal po svoje, ampak upošteva želje ženske – če tega ne bo upošteval, ti mu boš pa še naprej nastavljala zadnjico, bo pa res hudo. Morda pa misli, da ti tako paše. Če tvojih želja ne bo upošteval, je res bolje, da gresta narazen. Tudi po moje ni noben peder, ampak normalen moški, ki ne ve, kakšne želje ima ženska.
Vse lepo vama želim!

Uživajo, ker jih boli. :D[/quote]

vem da zenskam k ne marajo v rit recem to kar sm v enm filmu tut slisala; jesi ikada izsrala toliko govna?

ni lih apetitlih…je pa resnicna[/quote]

– Če dobiš od punce ritko to na nek način (vsaj meni) pove da mi punca 101% zaupa…. to je najbolj ranljivi del telesa za spolnost lahko mirne duše zaključimo, in če punca to ”preda” pomeni da si res želi bit moja…..

– To je tudi neki izraz ”nadmoči” moškega (na nek način) ker mu prepustiš možnost, da te res zelo ”rani” (pa ne mislim da krvaviš ampak bolečino)

– Po drugi strani pa je v anali 3x več živčnih končicev kot v vagini kar pomeni, da ob pravilnem stimuliranju ženska lahko pride bistveno lažje do zaporednih orgazmov(ki so tudi bistveno močnejši kot večina ali celo vsi ki jih doživi v vagini ali na klitorisu) z manj porabljene moči moškega in z večjo čutnostjo…..

– Kot zadnjo in tisto kar itak vsi prvo pomislite pa je tak, da je v anali bistveno ožje…..

Še kakšen razlog rabiš al je to dovolj?

v rit natepavajo zafrustrirani fuzbalerji, rokometaši, vaterpolisti … ker so po treningu, tekmi, ogledu tekme … vsi nakurjeni nad ritmi svojih idolov, kapetanov, ..

Naslednjič mu predlagaj obratno situacijo. Boš prvo ti njena “nabrisala”, potem pa naj pove o svojih občutkih.

– Če dobiš od punce ritko to na nek način (vsaj meni) pove da mi punca 101% zaupa…. to je najbolj ranljivi del telesa za spolnost lahko mirne duše zaključimo, in če punca to ”preda” pomeni da si res želi bit moja…..

– To je tudi neki izraz ”nadmoči” moškega (na nek način) ker mu prepustiš možnost, da te res zelo ”rani” (pa ne mislim da krvaviš ampak bolečino)

– Po drugi strani pa je v anali 3x več živčnih končicev kot v vagini kar pomeni, da ob pravilnem stimuliranju ženska lahko pride bistveno lažje do zaporednih orgazmov(ki so tudi bistveno močnejši kot večina ali celo vsi ki jih doživi v vagini ali na klitorisu) z manj porabljene moči moškega in z večjo čutnostjo…..

– Kot zadnjo in tisto kar itak vsi prvo pomislite pa je tak, da je v anali bistveno ožje…..

Še kakšen razlog rabiš al je to dovolj?[/quote]
Vse povedano. Strnjeno, jasno in razumljivo. 🙂

Neumna zahteva ki jo lahko sproducira samo ženska 🙂

Če bi meni ženska to predlagala, bi ji reko da me lahko takoj ko ji zraste penis in bo bolj kosmata po telesu kot jaz brez da me brije 🙂

zakaj bi nekdo uzival ob tem misljenju da zensko nekaj boli ko jo poriva dec? Sicer pa mene osebno ne, men to pase tko kot pravs ti, na koncu mi je tko kot da bi v vagino, k so stene ocitn dost tanke in se ful cuti isto.

Neumna zahteva ki jo lahko sproducira samo ženska 🙂

Če bi meni ženska to predlagala, bi ji reko da me lahko takoj ko ji zraste penis in bo bolj kosmata po telesu kot jaz brez da me brije :)[/quote]

Saj na koncu se izkaže, da sploh ni zahteva, ker veliko moškim tudi paše masiranje v zadnjem predelu in nimajo nič proti, če mu še kaj vstaviš:). Mene bi bolj skrbelo, če bi tip imel nek hud predsodek glede svojega anusa oz. da vsaj enrkat v lajfu ne bi poskusil in bi to bila ena izmed iger med moškim in žensko. Potem pa naj pove, ali mu sede ali ne in kakšne občutke je imel ob tem. Bo čisto drugače dojemal vso situacijo.

tema je o živem, realnem tipu … ne pa tvojih domišljijah in dildih ☺

zakaj bi nekdo uzival ob tem misljenju da zensko nekaj boli ko jo poriva dec? Sicer pa mene osebno ne, men to pase tko kot pravs ti, na koncu mi je tko kot da bi v vagino, k so stene ocitn dost tanke in se ful cuti isto.[/quote]

Dobro mogoče par takih tudi obstaja…… ko bi uživali ob takem mišljenju ali videnju….

Ni bistvo v tem drugače, noben moški načeloma ne bi rad žensko v rit z namenom da bo videl na njej bolečino…. (ali slišal) ampak zato ker je njemu fajn pa da bi hkrati še blo ženski fajn……

Zdaj kar se tiče zgornjega primera nevem kak je na stvari…. če žensko po tem peče anala oz okrog anusa potem je problem v premalo ali napačnem lubrikantu ali premalo sline ali pa premalo sproščenosti(glede na to da je že dostikrat zadnjo načeloma odpade)

Saj pravim Goldfish…. jaz porinem notri ”živ” dejanski penis, torej bi pričakoval enak tretma od moje drage…. če tega ni sposobna porihtat brez tretje osebe, potem to pač ne gre 🙂

Ne pozabi, peder ni tisti ki poriva ampak tisti ki drži 🙂

Matkic, malo začni raziskovati svoje telo, ne kar nekaj na pamet:). Ni vsak peder.

Nema veze kaj počnem jaz, hvala za dobronamerni nasvet Ribica, ampak kot sem ti že povedal, jaz porinem v njo ”pravega” ne umetnega, torej če ženska ni sposobna vrnit enakega tretmaja in občutka potem ne hvala ampak no go…. 🙂

To je vse….

Nema veze kaj počnem jaz, hvala za dobronamerni nasvet Ribica, ampak kot sem ti že povedal, jaz porinem v njo ”pravega” ne umetnega, torej če ženska ni sposobna vrnit enakega tretmaja in občutka potem ne hvala ampak no go…. 🙂

To je vse….[/quote]

To je zame omejeno razmišljanje. Pa dobr, pač nisi za neke raziskovalne scene, si bolj klasik:))). Vsak po svoje.

To je vse….[/quote]

To je zame omejeno razmišljanje. Pa dobr, pač nisi za neke raziskovalne scene, si bolj klasik:))). Vsak po svoje.[/quote]

Potem lahko rečeva da je tudi omejeno razmišljanje da ne probaš njenega dreka in urina…. pa še kaj…..

Omejeno razmišljanje je relativno in verjemi da enkrat prideva tudi do tvoje ”omejenosti” 🙂 samo na drugih fetiših in podobno 🙂

To je zame omejeno razmišljanje. Pa dobr, pač nisi za neke raziskovalne scene, si bolj klasik:))). Vsak po svoje.[/quote]

Potem lahko rečeva da je tudi omejeno razmišljanje da ne probaš njenega dreka in urina…. pa še kaj…..

Omejeno razmišljanje je relativno in verjemi da enkrat prideva tudi do tvoje ”omejenosti” 🙂 samo na drugih fetiših in podobno :)[/quote]

Jp, se strinjam. Samo ti zdaj potenciraš:).

Omejeno razmišljanje je relativno in verjemi da enkrat prideva tudi do tvoje ”omejenosti” 🙂 samo na drugih fetiših in podobno :)[/quote]

Jp, se strinjam. Samo ti zdaj potenciraš:).[/quote]

Ok z drekom sem morda res potenciral ampak bistvo je, da ma vsak nekje neko ”omejenost” glede tega… fetišev pa je na tone….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close