sumljivo mi je
ce smo cist iskreni….. ne
se posebno ce je tok divja noc in dobesedno kakas tarzancke….. ker so od nekje prsli notr lasje.
hahahahaha
kej vec pa rajs ne povem ker ze tole ni lih apetitlih.
vse kar sm zelela rect je to da me nobena ne more prepricat v to da ona pa v rit ne bi k njo to boli. Ce stiskas misice skp se presmdn ti ga not..pac spontana reakcija..potem res boli ja Ampak pol pa saaaaam se paseeee. :)[/quote]
Dobesedno si pokazala še drugo plat :)[/quote]
drugo plac tko ali drugace
kakorkoli, mogoce sm se kaksni odprla oci. Menim da vse drugo se predsodki pa rit in njena prvotna funkcija je iztrebljanje. ok, sej usta pa primarna funkcija da govorimo in se hranimo pa ga marsikatera (hvala bogu) da tud v usta, pa ce je se taka vegeterjanka…enkrat ga da
Dobesedno si pokazala še drugo plat :)[/quote]
drugo plac tko ali drugace
kakorkoli, mogoce sm se kaksni odprla oci. Menim da vse drugo se predsodki pa rit in njena prvotna funkcija je iztrebljanje. ok, sej usta pa primarna funkcija da govorimo in se hranimo pa ga marsikatera (hvala bogu) da tud v usta, pa ce je se taka vegeterjanka…enkrat ga da :D[/quote]
A je še kje kakšna podobna teb? Ker takih je premal…..
Mene pa prevec to jebe da me vse zanima, da se hitr navdusim,da sm nasmejana, ustrezljiva, ni stvari ki je ne bi probala s fantom, da je skor ze kr za vprasat se kaj mi manjka…ampak vedno nabasem na budale-s casoma se izkazejo za a)psihice b)depresivneze in pasivneze c) zakaj bi imel kravo ce imam lahko mleko zastonj-beri: bi pa mutili pa potem mam same take nespodobne ponudbe kot da mi pise na celu… v resnic sm pa punca kot vsaka druga, nic fina, high, custvena in rabm sam enga da me zastop in shendla …in da je zabaven mogoce se pa premal cenim haha.
Tako da, kje so taki?
sicer pa ne iscem ker sm sama seb cist zadost, casa tud nimam in dokler mi bo v enoje boljs kot v dvoje me sploh ne zanima to je pa tud res.
Če bi se bolj bi pa bla samska in zagrenjena kot nekatere tukaj. Zdaj pa Izbiraj. Spoznavaš tipe in slej kot prej naletiš na pravega ali pa zamrziš moški svet in samo še utrujaš po forumih kako si popolna.
Verjamem, da se boš prav odločila
To pa ni ravno znak skromnosti, zato znaš velikokrat biti razočarana.
In kdor se premalo ceni, zna biti zahteven.
Včasih nam na čelu piše več, kot si mislimo. Kakorkoli, ti mu samo na začetku zelo dobro razloži (da mu bo potem lažje) in ni hudič, da te ne bi razumel. Nekega butla pa verjetno tudi ne boš izbrala.
Včasih nam na čelu piše več, kot si mislimo. Kakorkoli, ti mu samo na začetku zelo dobro razloži (da mu bo potem lažje) in ni hudič, da te ne bi razumel. Nekega butla pa verjetno tudi ne boš izbrala. :)[/quote]
videz vara. Nasmejana punca se ne pomeni easy catcha pa slame v glavi pol prej ali slej pokazejo namene..ce jih ze sama ne zakapiram haha
Mozno zato ne pricakujem vec nic, kriterije sem pa se useen povecala ker vem kaj lahko jaz nudim in zelim vsaj v obratni meri oz.pricakujem da bo. In ce si jz loh prvoscm potovanje in rada potujem.si ga mora tut on. Tle vec ne odstopam.
Ni pa to tema o meni in o moji krivulji spolnega lajfa haha hiti pocasi in vse ob svojem casu
do tkt pa delat na sebi in si ustvart dostojno zivljenje.da ma clovk kaj za ponudit in pokazat. Sicer sm 0a se razmeroma mlada vem pa ze bolja kdo in kaj sem in kaj zelim ter cesa ne. In ne popuscam vec pri tem ker vem kam me potem to pripelje. Oziroma ce deluje deluje.zacutis ce je to to.drgace je agonijo podalsvat in vlect brezpomensko. Sam oba trpita na dolgi rok nc dobrga. nizanje kriterijev sem pa vidla kam me je pripeljalo…enkrat tudi Lj Polje ni bilo vec dalec.
ti Marko pa me kr moras poznat, kolikokrat si mi ze sveetoval. ta forum mi je odprl marsikater pogled, sirsi vidik problema ipd.
za kar sm fuuul hvalezna. eto da se ti zahvalim se enkrat
Exotic a te je tip pusto al si ti njega haha… nisi nekaj cajta nazaj pravla kak maš nekoga….
Kaj mu ni bla tovja ritka všeč :O
Bedak
kaj misls hhahaha
ne on je se vedno obseden z mano..sam jz ne z njim. Pomoje se te objave bere kukr ma prevec casa ..;) njegov highlight dneva.
kaj misls hhahaha
ne on je se vedno obseden z mano..sam jz ne z njim. Pomoje se te objave bere kukr ma prevec casa ..;) njegov highlight dneva.[/quote]
bogiiii na suhem si ga pustla…..
Saj bo ti boš komot naslednjega fasala…. one monovke pa ti naj bodo fauš….
Hvala, lepo da se še najde kak pameten človek, ki ne misli, da že sam vse ve.
Hvala, lepo da se še najde kak pameten človek, ki ne misli, da že sam vse ve. :)[/quote]
Hahahahah
Saj velika večina nas ve, da ne vemo vsega…. vemo samo 10x več od tebe intvojega omejenega razmišljanja (ki je provokatorski) zato tebi dajemo vtis kot da vse vemo….

Jaz vse vem, zato pa nikomur ne pustim, da me nabija med ritnice!!!
Tiste, ki bi bile rade vsestransko izpopolnjene, pomeni, da je eden moški premalo, ker z dvema se še menda noben ni rodil? Se pravi, eden moški je vedno premalo…

Ja se je, jaaaaa
http://www.telegraf.rs/sex-i-ljubav/912951-ovo-je-covek-s-dva-penisa-video-18
[img]http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2014/01/03/covek-s-dva-penisa-670×502.jpg[/img]
mislim da si homič in uživaš ob branju teh zapisov,(mislim tebe avtorja:NI MI VŠEČ..). lahko pa res dokažeš z videom kratkim ,da si punca.in mogoče bi ti moje prakticiranje prav prišlo dokler boš iskala drugega tipa.kratek video pošlji na moj mail:slavo350@hotmail.com

Pandora1 – zakaj bi pisala nekaj neresničnega. Tale net je zato, da se postavi kakšno vprašanje in dobi kakšen odgovor. Saj me nihče ne pozna, lahko napisem resnico, pa kakršna je že. Če se ti zdi provokacija – zakaj sploh odgovarjaš?
medeni2 – a teb naj pa kar video posnamem in ti ga pošljem? Si pa z lune padel. Vpiši sex video, mal poglej filmčke, zraven si pa razbijaj glavo, katera sem jaz, hahaha.
Pa takšne slike se ne dajejo gor! Norec tisti, ki takšne lepi!

ko babnica to zeli poskusit zakaj pa ne
samo to mora bit izredno ne pa zmeraj ali obvezno
jas po mojih izkusnjah vem da tudi ta sex dobro gre
vse dokler ji to ne boli in ce nima driske ce ne pa ti
to zabrizga v oci in to ni zares prima stvar ce imas vseskoz dreka
mora to bit mala ritka ne pa ena od starke ciz razbite …
Neumna zahteva ki jo lahko sproducira samo ženska
Če bi meni ženska to predlagala, bi ji reko da me lahko takoj ko ji zraste penis in bo bolj kosmata po telesu kot jaz brez da me brije :)[/quote]
Tudi tvoja ritna luknjica je prijetno oživčena za užitke. Ne vem, kaj se tako braniš tega.
Neumna zahteva ki jo lahko sproducira samo ženska
Če bi meni ženska to predlagala, bi ji reko da me lahko takoj ko ji zraste penis in bo bolj kosmata po telesu kot jaz brez da me brije :)[/quote]
Tudi tvoja ritna luknjica je prijetno oživčena za užitke. Ne vem, kaj se tako braniš tega.[/quote]
Saj se ne branim…. samo če jaz svoji dragi ponudim pravega kurca, če ona lahko ponudi nazaj pravega kurca, se bi mogoče celo dalo zmenit, samo more zrast iz nje ven… to je vse…
dildo za pravi kurac pa je no go, saj sama veš da ni primerljivo torej če hočeš bit enaka, pol ponudi tudi enak organ kot ga nudim jaz
pol pa bom tudi ženski pusto….
dokler pa tega ne bo, pa je prav da penetrira moški
Tudi tvoja ritna luknjica je prijetno oživčena za užitke. Ne vem, kaj se tako braniš tega.[/quote]
Saj se ne branim…. samo če jaz svoji dragi ponudim pravega kurca, če ona lahko ponudi nazaj pravega kurca, se bi mogoče celo dalo zmenit, samo more zrast iz nje ven… to je vse… :)[/quote]
Saj ni problema, samo drago moraš zamenjat za dragega, če imaš take želje. Kaj zdaj njo kriviš za svoje težave. :))
Forum je zaprt za komentiranje.