sumljivo mi je
Saj se ne branim…. samo če jaz svoji dragi ponudim pravega kurca, če ona lahko ponudi nazaj pravega kurca, se bi mogoče celo dalo zmenit, samo more zrast iz nje ven… to je vse… :)[/quote]
Saj ni problema, samo drago moraš zamenjat za dragega, če imaš take želje. Kaj zdaj njo kriviš za svoje težave. :))[/quote]
Sem reko, samo pod pogojem da NJEJ zraste… a ne znaš več brat?
Saj ni problema, samo drago moraš zamenjat za dragega, če imaš take želje. Kaj zdaj njo kriviš za svoje težave. :))[/quote]
Sem reko, samo pod pogojem da NJEJ zraste… a ne znaš več brat?[/quote]Daj ne komplicirat, saj lahko tudi njega kličeš ona pa bo….
Sem reko, samo pod pogojem da NJEJ zraste… a ne znaš več brat?[/quote]Daj ne komplicirat, saj lahko tudi njega kličeš ona pa bo….[/quote]
Pol mu pa mora pizda ”zrast” 🙂
Sem reko, samo pod pogojem da NJEJ zraste… a ne znaš več brat?[/quote]
Znam, samo ne vem, zakaj si postavljaš take nemogoče pogoje, če pa lahko problem sila preprosto rešiš. 😉
Sem reko, samo pod pogojem da NJEJ zraste… a ne znaš več brat?[/quote]
Znam, samo ne vem, zakaj si postavljaš take nemogoče pogoje, če pa lahko problem sila preprosto rešiš. ;)[/quote]
Saj si ne postavljam nemogočih pogojev sebi…. samo ene so tu pametne, da bi zamenjali in jaz samo mirne duše odvrnem eno preprosto zahtevo ki jo mam od ”nje” v takem primeru 😉
To je vse…..
Ženske bi rade ble še pri takih zadevicah enakopravne samo to pač ne gre, moški smo nareti da porivamo not ne pa ”sprejemamo” v sebe…. zato pa takšen pogoj 😉
uporabljam, samo da njim sledi prej ali slej naravni penis 🙂
Torej če tega ne morš pred tem zagotovit, niti prstkov ne rabim oz želim!
Bravo! Zgodba pač ne štima. Nobena ritka ne omogoča, da nekaj kar zdrkne noter … še za ven se moramo malce sprosti, ni res? In kar na suho … provokacija tole.
Forum je zaprt za komentiranje.